(VIDEO) BRENA ZAGREJALA MASU, PONOSNI TATA SE VESELIO UZ TRUBAČE: Pogledajte kako je sin Ivice Dačića proslavio punoletstvo!
Foto: Dado Đilas, Printscreen Instagram

Veselje potrajalo do jutra

(VIDEO) BRENA ZAGREJALA MASU, PONOSNI TATA SE VESELIO UZ TRUBAČE: Pogledajte kako je sin Ivice Dačića proslavio punoletstvo!

Politika -

BEOGRAD - Sin šefa diplomatije Ivice Dačića, Luka Dačić, sinoć je proslavio 18. rođendan u jednom poznatom beogradskom restoranu, a ponosni tata nije krio dobro raspoloženje, te se cele noći veselio uz trubače.

A post shared by Joco Lazic (@jocolazic) on

Prolavu punoletstva uveličale su brojne zvanice iz javnog života, koje je na noge pesmom podigla Lepa Brena.

"Imam pesmu da vam pevam, imam srce da vas volim", odzvanjao je svečano ukrašenom salom Brenin glas, a te večeri je i pesmu imala kome da pokloni.

Društvenim mrežama ubrzo su se proširile fotografije i snimci koji su otkrili delić atmosfere sa glamuroznog slavlja, a veselje je relaksiralo i Dačićevog stranačkog kolegu Milutina Mrkonjića koji nije odoleo da sa svojom izabranicom Anom Bekutom uslika selfi i originalno čestita mladom Luki rođendan.

Srećan ti rođendan, dragi Luka! ????????❤️❤️ @dacicluka #anabekuta #svesamsteklasama

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on

Najveseliji je ipak, kako i dolikuje, bio tata Ivica.

Da li se dohvatio mikrifona nismo uspeli da saznamo, ali ako je suditi po jednom od snimaka sa rođendana, svakako su ga najviše pogodili zvuci trube.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/Instagram/Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track