Najnovije vesti

BRANISLAV LEČIĆ O NEZAKONITOJ BLOKADI AMG: Kurir je na listi za odstrel jer se usprotivio velikom vođi, neće birati sredstva da vas eliminišu!
Foto: Marina Lopičić

udar na amg

BRANISLAV LEČIĆ O NEZAKONITOJ BLOKADI AMG: Kurir je na listi za odstrel jer se usprotivio velikom vođi, neće birati sredstva da vas eliminišu!

Politika

BEOGRAD - Glumac Branislav Lečić ocenio je da nelegalno rešenje koje je "Adrija medija grupa" dobila od Poreske uprave, u kome nisu navedeni podaci o eventualnom dugu i vremenu blokade računa nije neiznenađujuće i da je zapravo to pokazatelj da je Kurir na listi za odstrel.


- Nema tu iznenađenja, to je očekivano. Vi ste na listi za odstrel zato što ste se usprotivili velikom vođi. Učiniće sve što može i neće birati sredstva da vas eliminiše. Upotrebiće i sitnice koje će napumpati, pa i nezakonite radnje kako bi ugušio svaku kritičku reč, izjavio je Lečić za Kurir.

 

 

Režim Aleksandra Vučića je danas nakon 25 dana neprekidnih napada i pritisaka preko poreske inspekcije, brutalnim napadom i zloupotrebom ovlašćenja izvršne vlasti bez ikakvog pravnog osnova blokirao sve račune "Adrija medija grupe".

Poreska uprava nije utvrdila nikakvu poresku obavezu AMG, niti je u rešenju o privremenoj meri navela da bilo kakav budući porez može biti utvrđen.

Takođe, Poreska uprava nije navela nijednu okolnost iz koje proizilazi da eventualno utvrđeni porez neće biti plaćen.

 

(Kurir.rs/Foto Marina Lopičić)

 

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Vučić hoće da UNIŠTI KURIR, blokirani računi Adrija medija grupe!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...