MILOŠ JANKOVIĆ V.D. ZAŠTITNIKA GRAĐANA: Ovo je pokušaj da se Kurir zabrani
Foto: Dragana Udovičić

udar na amg

MILOŠ JANKOVIĆ V.D. ZAŠTITNIKA GRAĐANA: Ovo je pokušaj da se Kurir zabrani

Politika -

BEOGRAD - Miloš Janković, V.D. zaštitnika građana ocenio je danas da nelegalno rešenje koje je "Adrija medija grupa" dobila od Poreske uprave, u kome nisu navedeni podaci o eventualnom dugu i vremenu blokade računa, pokušaj da se Kurir zabrani i onemogući poslovanje i da niko ne razmišlja o zaposlenima koji ostaju bez parčeta hleba i na ulici.

- Šta reći, kako biti pametan u ovoj situaciji. Pokušavaju da vam zabrane i onemoguće poslovanje, a niko u svojim obračunima ne razmišlja o zaposlenim koji tu rade i ostaju bez parčeta hleba i na ulici, rekao je Janković za Kurir.

Režim Aleksandra Vučića je danas nakon 25 dana neprekidnih napada i pritisaka preko poreske inspekcije, brutalnim napadom i zloupotrebom ovlašćenja izvršne vlasti bez ikakvog pravnog osnova blokirao sve račune "Adrija medija grupe". Poreska uprava nije utvrdila nikakvu poresku obavezu AMG, niti je u rešenju o privremenoj meri navela da bilo kakav budući porez može biti utvrđen. Takođe, Poreska uprava nije navela nijednu okolnost iz koje proizilazi da eventualno utvrđeni porez neće biti plaćen.

(Kurir.rs/Foto Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Vučić hoće da UNIŠTI KURIR, blokirani računi Adrija medija grupe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track