PALMINA SLAVA NA NIVOU:  Državni vrh se okupio u Končarevu
Foto: Vladimir Milovanović

TRADICIJA

PALMINA SLAVA NA NIVOU: Državni vrh se okupio u Končarevu

Politika -

Dragan Marković Palma sinoć je tradicionalno obeležio krsnu slavu Svetog Jovana - Ivanjdan svog rodnog sela Končareva, gde su se okupili brojni političari.

foto: Vladimir Milovanović

U večernjim satima na fudbalskom stadionu okupilo se oko 20.000 ljudi kako bi ispratili šest borbi u međunarodnom kik-boksu po profesionalnim pravilima, u kojima su učestvovali „Palmini tigrovi“ protiv Austrije.

foto: Vladimir Milovanović

Iz prvih redova, kao Palmini specijalni gosti, mečeve su posmatrali predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je došao sa ćerkom Milicom, ministri Ivica Dačić, Aleksandar Antić, Branko Ružić, kao i Ivica Tončev, Bogoljub Karić, Srđan Đoković, Borislav Pelević, ali i predstavnici diplomatskog kora.

foto: Vladimir Milovanović

U drugom delu programa goste je zabavljao Zdravko Čolić. Po završetku sportskog dela pevač se odmah latio mikrofona i zapevao svoje hitove, koji prate njegovu dugogodišnju uspešnu karijeru: „Okano“, „Krasiva“, „Ti živiš u oblacima, mala“ i druge. Brojno obezbeđenje čuvalo je Čolu od obožavatelja, koji su na sve moguće načine pokušavali da dopru do bine. Tri generacije uživale su u nastupu, a on se trudio da svima mahne i pošalje poljubac.

foto: Vladimir Milovanović

Kurir / M. D. - S. V.

Foto: Vladimir Milovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track