VULIN UHVAĆEN U JOŠ JEDNOJ MASNOJ LAŽI: Ministar odbrane seje IZMIŠLJOTINE! Ovaj video sve objašnjava!
Foto: Marina Lopičić

dve priče

VULIN UHVAĆEN U JOŠ JEDNOJ MASNOJ LAŽI: Ministar odbrane seje IZMIŠLJOTINE! Ovaj video sve objašnjava!

Politika -

Imenovanje Aleksandra Vulina za ministra odbrane izazvalo je zgražanje i podsmeh javnosti, jer Vulin nije služio vojni rok. Novopečeni ministar je danas pokušao da se opravda, prilikom posete kasarni "Vojvoda Živojin Mišić" u Valjevu, gde se, kako je navedeno, posebno zadržao u razgovoru s vojnicima na dobrovoljnom služenju.

Njima je objašnjavao da nije mogao da služi vojni rok kad mu je bilo vreme, rekavši da im "beskrajno zavidi" što nose uniformu i naveo da je "jedno od najvećih razočaranja doživeo kao mlad čovek, kada je zbog odluke komisije proglašen nesposobnim za služenje vojnog roka zbog zdravstvenih razloga".

"Za mladog čoveka je teško kad shvati da nešto ne može, a u godinama je kad misli da može sve. Imao sam dioptriju više od 7, na jednom oku dva cilindra, a na drugom jedan", izjavio je Vulin i dodavši da mu je vid danas znatno slabiji.

Vulin se trudio da deluje iskreno, ali niko se ne seća da je on u mladosti nosio naočare. Tviteraši su njegovu izjavu odmah ismejali slikama na kojima su docrtavali naočare. Ubzo je na Tviteru objavljen snimak, na kome mladi Vulin tvrdi da je tokom bombardovanja išao da se prijavi u dobrovoljce, ali da su ga odbili jer je kao pešadinac bio nepotreban.

Dakle, stari Aleksandar Vulin tvrdi da je služio vojsku u pešadiji, a novi kuka i tuži da vojsku nije služio jer je odbijen zbog lošeg vida. Neko ovde očligledno laže, da li stari Vulin, bivša perjanica JUL-a i desna ruka Mire Marković, ili ovaj današnji, ministar vojni. Sigurno je samo da se nije jedan od dva Vulina nisu otarasili nekih ružnih navika.

Istina se verovatno krije u Vulinovom zdravstvenom kartonu u vojnoj evidenciji, koji je nemoguće dobiti uprkos Zakonu o dostupnosti informacija od javnog značaja.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track