RODOLJUB ŠABIĆ: Nemam želudac za povratak u politiku
Foto: Filip Plavčić

OTVORENO O SPEKULACIJAMA

RODOLJUB ŠABIĆ: Nemam želudac za povratak u politiku

Politika -

Nemam ni želju ni volju da se vratim u politiku, izjavio je Rodoljub Šabić, poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka ličnosti gostujući na televiziji N1.

Zahtev predsednice Skupštine Maje Gojković da podnese ostavku ocenjuje kao nebulozu i kaže da predstavlja skretanje pažnje s aktuelnih tema.

Gojkovićeva priča nebuloze

Objašnjavajući kako se njegovo ime u medijima našlo među potencijalnim kandidatima za gradonačelnika Beograda, Šabić kaže da je srpska javna scena puna svesno generisanih spekulacija.

- O kojim mi to izborima govorimo? Kada su oni? Hoće li na tim izborima biti biran gradonačelnik? Neće. To nema veze s tim na čemu gospoda insistira. Imali su još jedan problem sa mnom kada su lagali pokušavajući da moju platu udvostruče, a svoju umanje - rekao je Šabić.

Podseća da se iz politike svojevoljno povukao pre 15 godina, kada je i napustio stranku.

Javni posao

- Mislio sam da se nikada više neću baviti javnim poslom, da ću se vratiti u advokaturu. Ali taj izazov da se bavim ovim poslom, da napravim instituciju koja ranije nije ni postojala, vratio me je u javni život. Ipak, nemam ni želju ni volju da se vratim u politiku. Ima ona izreka nikad ne reci nikad, mada to u ovom trenutku nije realno - rekao je on.

Kurir / E.K.

Foto: Filip Plavčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURUR VESTI UŽIVO: Potvrđeno pisanje Kurira o reketu naprednjaka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track