PRVA SEDNICA SAVETA ZA SARADNJU S RUSIJOM I KINOM: Nikolićeva priča o ruskom funkcioneru
Foto: Fonet

BIVŠI PREDSEDNIK PRIONUO NA POSAO

PRVA SEDNICA SAVETA ZA SARADNJU S RUSIJOM I KINOM: Nikolićeva priča o ruskom funkcioneru

Politika -

Nacionalni savet za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom održao je juče prvu sednicu, kojom je predsedavao predsednik tog tela Tomislav Nikolić i na kojoj su se članovi upoznali sa dosadašnjim tokom saradnje sa Rusijom i Kinom.

Članovi Saveta saglasili su se da je redovno međusobno informisanje ključno za dalje unapređenje saradnje Srbije sa Rusijom i Kinom. Dogovorili su i da se na redovnim sastancima vrši pregled i ocena usaglašenih aktivnosti.

Sednici su, kako je juče zvanično saopšteno, prisustvovali članovi tog tela: potpredsednik Vlade i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ministar privrede Goran Knežević, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić i ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević.

Kada se Nikolić pojavio, usledila je šala koju su zabeležile televizijske kamere.

- Ima jedan ruski film... Svako jutro kad ustane, visoki funkcioner prvo pogleda kroz prozor da li je dole auto. Jednog jutra nije bilo auta i on kaže: „Raspremite peškir, četkicu, raspremite sve...“

Kurir / E.K.

Foto: Fonet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track