VLAST U VELIKOM STRAHU OD KURIRA: Bacaju nas i sklanjaju istinu od čitalaca
Foto: Kurir

Građanima zabranjeno pravo na reč

VLAST U VELIKOM STRAHU OD KURIRA: Bacaju nas i sklanjaju istinu od čitalaca

Politika -

BEOGRAD - Vlast u Srbiji i dalje želi da uništi Kurir i građanima zabrani pravo na reč i pravo na nezavisno, slobodno informisanje!

Na njihovu veliku žalost, i pored pritisaka na distributere koji sklanjaju naše dnevne novine sa trafika, Kurir odoleva svim pritiscima i nastavlja borbu protiv svih onih koji guše nezavisno novinarstvo!

Naši čitaoci iz cele zemlje svakodnevno nam javljaju gde se vaše omiljene dnevne novine ne mogu pronaći na kioscima.

Tako su nam juče javili da ga u Zrenjaninu nema nigde u širem centru grada.

Baš kao ni u Apatinu, gde Kurir nije bilo moguće videti u pešačkoj zoni u centru grada. Ništa bolje nije bilo ni u Vršcu, Aleksincu, delovima Novog Sada oko Spensa, kao i mestima oko Sremske Mitrovice.

Ako nije potpuno sklonjen, Kurir je prekriven ostalim novinama i gotovo da se ne može videti, iako su distributeri u obavezi da naše dnevne novine postave na vidno mesto, tako da kupac koji dolazi na trafiku vidi našu čitavu naslovnu stranu.

Situacija nije bolja ni što se tiče Beograda: Na Čukaričkoj padini, Banovom brdu, Dušanovcu kao i na Novom Beogradu ali i u strogom centru, na Terazijama i u ulicama oko Knez Mihailove Kurir je sakriven.

Ovakav naivan pokušaj ljudi kojima je Kurir trn u oku neće proći. Kurir će svakog dana izveštavati onako kako je i uvek izveštavao: Bez straha, istinito.

Javite nam u kom gradu ili mestu, u kojoj ulici, na kom kiosku ili u kojoj prodavnici niste bili u mogućnosti da kupite Kurir.

Ako ste u mogućnosti, slikajte to prodajno mesto!

Ukoliko imate informaciju i ko je distributer, javite nam kako bi naša služba prodaje mogla tamo da pošalje još primeraka.

Javite nam se na telefone: 011/6357100 i 011/6357031, kao i na mejl: redakcija@kurir-info.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ekskluzivno! Kako naprednjaci planiraju da pokradu izbore u Beogradu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track