Najnovije vesti

VUČIĆ PROVALJEN, POTVRĐENO PISANJE KURIRA: Pada rejting SNS, režim u panici naručuje nova nameštena istraživanja!
Foto: Printscreen

Ne nasedajte: Režim plasira nova lažna istraživanja

VUČIĆ PROVALJEN, POTVRĐENO PISANJE KURIRA: Pada rejting SNS, režim u panici naručuje nova nameštena istraživanja!

Politika

Kada su shvatili da su razotkriveni i da ne mogu nekažnjeno proći lažna obećanja i protraćeni novac na sumnjive projekte, rukovodstvo SNS naručuje nova nameštena istraživanja

BEOGRAD - Popularnost SNS sa Aleksandrom Vučićem na čelu upadljivo opada, a nakon što je Kurir ekskluzivno otkrio da je drastičan sunovrat podrške izazvao paniku u redovima naprednjaka, režim nastavlja da plasira nameštana istraživanja! Jastrebovi SNS narednih dana objaviće "najnovija" lažna istraživanja o navodnoj "velikoj podršci" Vučiću, čime je samo potvrđeno pisanje Kurira o očajničkom pokušaju da se zaustavi strmoglavi pad rejtinga.


Kada su shvatili da su razotkriveni i da ne mogu nekažnjeno proći lažna obećanja i protraćeni novac na sumnjive projekte, rukovodstvo SNS naručuje nova nameštena istraživanja, koja će preneti svi režimski mediji, a u kojima je rejting Vučića i SNS na navodnom „istorijskom maksimumu“. Međutim, istina je potpuno drugačija - sveopšte nezadovoljstvo širom Srbije, potpuno razotkrivanje lažnih obećanja, uz štrajkve širom Srbije uzrokovali su drastični pad rejtinga Aleksandra Vučića i SNS.


Podsetimo, izvor Kurira iz vrha SNS otkrio je da su u vrhu svi svesni da je razotkrivanje pljački od strane Vučićevog režima početak sunovrata SNS.

"Po dobijanju pravih rezultata ankete, zavladala je panika, jer je ovo prvi put od 2012. da imamo nagli pad rejtinga. Vučićevi jastrebovi izgubili su strpljenje, posle najbesomučnije kampanje protiv Aleksandra Rodića, predsednika "Adrija medija grupe" i vlasnika Kurira. Reč je progonu medija kakav nije zabeležen u posleratnoj istoriji srpskog novinarstva, ali napadi su se obili Vučiću o glavu. Svi smo saznali šta zapravo radi vrh SNS i kako se bogate, a mediji su to samo potvrdili", rekao je tada izvor Kurira iz vrha vladajuće stranke, nezadovoljan pozadinom vladavine naprednjaka.


"Stranka nam je u potpunom haosu od imenovanja gej premijerke. Postali smo svesni malverzacija, pljački i afera koje dolaze iz vrha stranke. Dosta toga znamo, ali sad su to mediji samo potvrdili. Većina nas jedva preživljava, a samo nekolicina njemu bliskih ljudi sve je bogatija. Nama, koji smo dobili posao preko stranke, traže da mesečno plaćamo reket SNS. Od plate dajem 10 odsto svakog meseca. To je 6.000 dinara, ali to im nije dovoljno pa mi traže i celu 12 platu. Neki od nas odbili su da plaćaju, pa su ekspresno dobili otkaze. Mi smo tu od prvog dana, izgradili smo ovu stranku, a ovako nam vraćaju", otkrio nam je tada ogorčeni sagovornik iz SNS.

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ALEKSANDAR RODIĆ: Vučiću,konačno si priznao,da je za tebe ljudski život bezvredan!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...