NEVIĐENA BRUKA: Naprednjaci lumpovali na dan obeležavanja Oluje!
Foto: Printscreen

VRANJSKI SNS UDARIO BRIGU NA VESELJE

NEVIĐENA BRUKA: Naprednjaci lumpovali na dan obeležavanja Oluje!

Politika -

Umesto da pokažu saosećanje i žaljenje zbog svih žrtava i onih koji su u operaciji „Oluja“ ostali bez svojih bližnjih i domova, vranjski naprednjaci organizovali su grandiozni koktel

Na dan kada je na svim državnim nivoima odavana počast žrtvama „Oluje“, gradski odbor SNS Vranje pokazao je svoje nedolično ponašanje. Funkcioneri SNS priredili su narodno veselje za svoje članstvo, ne obazirući se na godišnjicu obeležavanja proterivanja Srba iz Hrvatske.

Umesto da pokažu saosećanje i žaljenje zbog svih žrtava i onih koji su u operaciji „Oluja“ ostali bez svojih bližnjih i domova, vranjski naprednjaci organizovali su grandiozni koktel na bazenu kod Sportske hale kako bi izrazili zahvalnost članstvu koje je učestvovalo u predizbornoj kampanji.

To što je naprednjačka žurka upriličena na neprimeren datum, ni predsednika GO SNS Vranje Slavišu Bulatovića nije mnogo dotaklo, već je uprkos svemu održao i nadahnuti govor rekavši da je zabava „prilika i način da se članstvo bolje upozna, razmeni iskustva u rešavanju određenih problema i pomognu jedni drugima“.

Inače, koktel su mogli da isprate samo odabrani mediji, tačnije oni koji su bliski SNS garnituri, dok su medijske kuće koje izveštavaju u interesu svih građana, a ne stranke na vlasti bile preskočene.

Kurir / E. K.

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja