KORČULANSKA ŠKOLA: Šutanovac i Tripić za vikend u Cavtatu
Foto: Fonet/Nenad Orević

Glavna tema ovogodišnjeg foruma Transformacija politike

KORČULANSKA ŠKOLA: Šutanovac i Tripić za vikend u Cavtatu

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac i potpredsednica Tamara Tripić učestvovaće na dvodnevnoj, 6.Korčulanskoj školi, koja sutra počinje u Cavtatu.

DS je saopštila da je glavna tema ovogodišnjeg foruma "transformacija politike - međugeneracijski dijalog o ravnopravnosti polova i solidarnosti".

Cilj Korčulanske škole, koju organizuje Centralno evropska mreža za rodnu ravnopravnost, jeste da se kroz otvoren, sadržajan politički i ideološki dijalog razgovara o trenutnom stanju u našim društvima i viziji za budućnost ovog dela Evrope.

foto: Marina Lopičić

Kako se Evropa, ali i naš region, suočavaju sa mnogim političkim i razvojnim izazovima, neophodno je pronaći nova rešenja. Korčulanska škola će i ove godine biti mesto dijaloga za više od 40 učesnika iz regiona i Evropske unije.

Funkcioneri Demokratske stranke sastaće se sa liderima evropske socijaldemokratije i različitim ekspertima, ali i sa kolegama iz regiona, među kojima su predsednik SDP Crne Gore Ranko Krivokapić, potpredsednik SDP Hrvatske Peđa Grbin i bivši ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Ranko Ostojić, saopštila je DS.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Fonet/Nenad Đorđević)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: 6.000.000 evra za brata Ane Brnabić! Da li je ta zarada slučajnost ili nagrada za Aninu lojalnost?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track