BITKA ZA OPSTANAK Sanda čvrsto pri stavu: Opozicija zajednički pred beogradske birače
Foto: Filip Plavčić

Jedna kolona recept za uspeh

BITKA ZA OPSTANAK Sanda čvrsto pri stavu: Opozicija zajednički pred beogradske birače

Politika -

Šefica poslaničke grupe "Za spas Srbije - Nova Srbija" Sanda Rašković ponovila je danas da se zalaže za zajednički nastup opozicije na izborima za Skupštinu grada Beograda i ocenila da je Srpskoj naprednoj stranci (SNS) bitka za Beograd - bitka za opstanak.

foto: Filip Plavcic

"I dalje se zalažem za zajednički nastup opozicije koji bi sigurno doveo do poraza SNS. To bi bio veliki početak kraja ovog nakaradnog režima koji bi počeo da se raspada kao kula od karata. Ogroman broj interesdžija i preletačevića iz drugih stranaka pobegao bi kao što beže pacovi s broda koji tone", rekla je Sanda Rašković Ivić.

INTERVJU NEDELJE SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ: Opozicija pobeđuje, Beograd je režimu slaba tačka!

Ona je kazala da je naprednjacima bitka za Beograd, bitka za opstanak, jer se to "društvo nije okupilo oko ideje slobode, pravde, poboljšanja standarda gradjana, suštinskog nacionalnog dostojanstva, već samo oko ideje uhlebljenja vlastitih, prečesto neukih i neobrazovanih kadrova, ali najviše zbog vlasti i moći jednog malog broja ljudi okupljenih oko Vučića po raznim osnovama".

foto: Filip Plavčić

Upitana da li je predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, koji je najavio da će se kandidovati za gradonačelnika Beograda, spreman da formira vlast sa naprednjacima, ona je rekla da je Šapić izjavom da će posle izbora razgovarati sa svima, otškrinuo vrata za saradnju sa SNS.

OPOZICIJA TRAŽI KONTROLU BIRAČKIH SPISKOVA: Znamo da naprednjaci planiraju prevaru!

"Šapića cenim kao vrhunskog sportistu koji je proslavio svoju zemlju, pa baš zato očekujem da bude odlučniji i određeniji oko buduće političke saradnje", rekla je Sanda Rašković Ivić.

foto: Dado Đilas

Na pitanje da li će biti u rukovodstvu buduće partije Vuka Jeremića ona je rekla da podržava osnivanje partije i da će o njenoj daljoj političkoj "sudbini" odlučiti zajednički sa kolegama iz Pokreta za spas Srbije.

(Kurir.rs/Beta/Komentar-pres/Foto: Filip Plavčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track