SKANDAL! GRADONAČELNIK IZ SNS TUKAO SUGRAĐANINA Pretio mu: Gde si, p..ko, tebe čekam!
Foto: Kurir

Lokalni šerifi tuku i u Kostolcu

SKANDAL! GRADONAČELNIK IZ SNS TUKAO SUGRAĐANINA Pretio mu: Gde si, p..ko, tebe čekam!

Politika -

Predsednik opštine iz redova naprednjaka Ivan Savić navodno pesnicama nasrnuo na Vladana Kerića i pretio mu, a zatim pobegao službenom limuzinom

Predsednik opštine Kostolac iz redova SNS Ivan Savić navodno je pesnicama nasrnuo na građanina Vladana Kerića, zapretio mu rečima: „Gde si, pi*ko, tebe čekam“, a zatim pobegao službenom limuzinom!

foto: Kurir

Kerić je ovaj novi slučaj nasilničkog ponašanja naprednjaka u vrhu lokalne vlasti prijavio policiji i za Kurir najavljuje da će posle medicinskih pregleda protiv nasilnika Savića podneti krivičnu prijavu.

foto: Kurir

Ispala mu večera

Kako nam je ispričao, incident se desio 29. avgusta, oko 22 sata, na parkingu lokala u kojem je Kerić kupovao večeru.

- Radio sam treću smenu i pre posla sam svratio po picu. Dok sam pričao s jednim poznanikom, neko mi je prišao, dva puta me udario pesnicom u levu stranu lica i uzviknuo: „Gde si, pi*ko, tebe čekam“. Od udaraca sam se zateturao, iz ruku mi je ispala i pica i torba. Posle nekoliko sekundi sam podigao glavu i ugledao Savića. Rekao bih da je bio u alkoholisanom stanju. Čovek s kojim je došao povukao ga je za ruku, seli su u službenu opštinsku „škodu“ i odvezli se. I dalje ne znam zašto me je krvnički udarao, ali će to morati da objasni na sudu - kaže Kerić.

foto: Kurir

On objašnjava da mu je Savić već pretio zbog političkih stavova i kritikovanja SNS, ali da od 2014. nije imao nikakve kontakte s njim.

- Nas dvojica se poznajemo iz škole i grada i do pre četiri-pet godina smo bili u korektnim odnosima. Međutim, od kada je ušao u SNS, počeo je da mi preti zbog mojih statusa na društvenim mrežama, a ja nikada nisam pripadao nijednoj stranci. Jednom prilikom mi je prišao ispred moje zgrade, preteći podigao prst i rekao: „Naje*aćeš, kad-tad“. I to sam prijavio policiji, ali još nije došlo do sudskog epiloga - ispričao nam je Kerić.

foto: Kurir

Negira optužbe

Savić juče nije odgovarao na naše pozive, a za list Danas je rekao da su sve to izmišljotine, kojima njegovi politički protivnici pokušavaju da mu uruše rejting.

- Nisam Kerića ni video već duže vreme, a kamoli da sam ga udario - tvrdi Savić.

foto: Kurir

Iživljavanje funkcionera

SLUČAJ LABAN POKRENUO LAVINU

Slučaj u Kostolcu neodoljivo podseća na nedavni skandal još jednog naprednjaka, gradonačelnika Subotice Bogdana Labana, koji je krvnički vređao asistenta na Građevinskom fakultetu u Beogradu Vladimira Polovinu i pretio mu, između ostalog mu je poručio da će ga „samleti kao mleveno meso“ i „iščupati grkljan“, a osoba iz Labanove pratnje ga je i šamarala. Sve to je tonski zabeleženo. Polovina je prilikom prijavljivanja slučaja policiji zadržan u pritvoru, pa je od žrtve proglašen za krivca.

Kurir / Ivana Kljajić

Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: "Beograd na vodi" na ledu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track