Zoran Živković: Milka Forcan je čaršijska priča
Foto: Nebojša Mandić, Zorana Jevtić

Partneri Demokratske stranke o njihovom predlogu za novog gradonačelnika Beograda

Zoran Živković: Milka Forcan je čaršijska priča

Politika -

Nova stranka ima svoj predlog za kandidata za gradonačelnicu Vesnu Rakić Vodinelić, rekao je Živković

Potencijalni partneri Demokratske stranke na beogradskim izborima ogradili su se od mogućnosti da kandidat demokrata za gradonačelnika bude Milka Forcan, nekadašnja potpredsednica „Delta holdinga“.

- Neću da komentarišem čaršijske priče. Nova stranka ima svoj predlog za kandidata za gradonačelnicu Vesnu Rakić Vodinelić, a uskoro ćemo predstaviti i ostale predloge za kandidate za druge gradske funkcije kako bismo javnosti i eventualnim koalicionim partnerima pokazali s kakvim kadrovskim potencijalom raspolažemo - kazao je lider Nove stranke Zoran Živković, koji očekuje formiranje prirodne, ideološki bliske koalicije.

U SDS nisu želeli da komentarišu želju demokrata da nekadašnja desna ruka vlasnika „Delte“ Miroslava Miškovića bude kandidat za gradonačelnika.

- Beogradski izbori su suviše ozbiljna tema, a u pitanju je šansa da zadamo ozbiljan udarac vlasti - naveo je Konstantin Samofalov iz SDS.

Podsetimo, Kurir je juče pisao da je DS, posle razlaza s pokretom Saše Jankovića, napravio spisak od nekoliko potencijalnih kandidata za predstojeće gradske izbore i da je na njemu i Forcanova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track