(FOTO) EKSKLUZIVNO! POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA DEVOJKA ANE BRNABIĆ: Ova doktorka je premijerkina dugogodišnja partnerka!
Foto: Kurir

KO JE PARTNERKA PREDSEDNICE VLADE

(FOTO) EKSKLUZIVNO! POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA DEVOJKA ANE BRNABIĆ: Ova doktorka je premijerkina dugogodišnja partnerka!

Politika -

Uspešna... Brnabićeva je osam godina u vezi s Milicom Đurđić, koja radi u Kliničkom centru Srbije na odeljenju za radiologiju i magnetnu rezonancu

Premijerka Srbije Ana Brnabić osam godina je u vezi s doktorkom Milicom Đurđić, stalno zaposlenom u Kliničkom centru Srbije, ekskluzivno otkriva Kurir. Njih dve planiraju zajednički život, i to u državnoj vili na Dedinju od oko 1.000 kvadrata, gde će se predsednica Vlade preseliti ovih dana, a o čemu je Kurir juče pisao.

U prilog tome svedoči naš izvor iz Kliničkog centra Srbije, koji nam je potvrdio da se Milica od petka ne pojavljuje na poslu jer je uzela slobodne dane zbog selidbe.

Ana i Milica uskoro će započeti zajednički život u rezidenciji, luksuznoj vili od 1.000 kvadrata na Dedinju

Odmor zbog preseljenja

- Ana i Milica su u ozbiljnoj vezi. Obe su posvećene karijeri, ali i jedna drugoj, što je verovatno prvi uslov za stabilnu vezu kakvu su njih dve izgradile tokom skoro osam godina, koliko su zajedno. Baš su srećne i zaljubljene. Milica je lepa, obrazovana, atraktivna i uspešna žena. Njih dve su živele zajedno, a sada planiraju da se presele u vilu na Dedinju u kojoj premijerka ima pravo da stanuje s porodicom. Milica od prošlog petka ne dolazi na posao jer je uzela slobodne dane zbog preseljenja - priča naš sagovornik.

Svaki trenutak koriste da budu zajedno... Premijerka se devojkom, foto: Kurir

On otkriva kako je počela njihova veza.

- Sve je ispalo sasvim spontano. Upoznala ih je zajednička prijateljica u jednom gej klubu u centru prestonice. Razmenile su kontakte i počele sve češće da se viđaju. Međutim, otkad je postala predsednica Vlade, Brnabićeva je proredila pojavljivanje u javnosti s devojkom, iako njihova veza nikad nije bila tajna za Anine najbliže rođake i prijatelje - završava naš izvor.

I na Fejsbuk profilu Milice Đurđić u rubrici „omiljeno“ nalazi se zvanična stranica premijerke Ane Brnabić.

Skladna veza... Milica Đurđić i Ana Brnabić, foto: Kurir

Sređuju im državnu vilu

Podsetimo, kako je Kurir juče pisao, predsednica Vlade tražila je državnu vilu na Dedinju kako bi se u nju preselila sa svojom partnerkom, i to ni manje ni više nego nekretninu od čak 1.000 kvadrata. Iako premijerka po zakonu ima pravo na državnu rezidenciju i niko to ne može da joj ospori, problem je u tome što će taj luksuz Brnabićeve građane Srbije koštati oko 15.000 evra mesečno, jer je reč o ogromnoj nekretnini, pa samim tim i ogromnim računima za komunalije i održavanje. Kako je rekao naš izvor iz Nemanjine 11, Brnabićeva je prilično iznenadila sve ministre svojim megalomanskim zahtevom, jer je ranije ostavljala utisak skromne osobe. Još više začuđuje to što traži da se preseli u vilu na Dedinju iako već živi u tom elitnom delu grada - ima svoj stan od čak 328 kvadrata.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s premijerkom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Milica Ðurđić

MOLIM VAS DA ME VIŠE NE ZOVETE

Novinarka Kurira stupila je juče u kontakt s Milicom Đurđić, premijerkinom partnerkom i doktorkom zaposlenom u Kliničkom centru Srbije.

Ona nas je najpre ljubazno saslušala, a kad smo joj zatražili komentar u vezi s njenim odnosom s Brnabićevom, iznenađeno je ponavljala:

- Odakle vam moj broj?

Na naše pitanje kada će se preseliti u rezidenciju s premijerkom, Đurđićeva je usplahireno rekla:

- Molim vas, nemojte više da me uznemiravate... molim vas, molim vas.

JAVNOST OSUDILA ZAHTEV PREMIJERKE DA SE PRESELI U VILU OD 1.000 KVADRATA

foto: Dragan Kadić

Miroslav Aleksić, NPS

BEŽE OD ZAKONA

To je nešto što je svojstveno članovima SNS. I to nije ništa novo jer isto tako treba ispitati i odakle 205.000 evra ministru Vulinu, ali i Nebojši Stefanoviću za kuću. To je razlog i zašto još nema zakona o poreklu imovine.

foto: Zorana Jevtić

Borko Stefanović, Levica Srbije

„SUPERHIK“ POLITIKA

S obzirom na to da nam je zemlja u teškoj ekonomskoj situaciji, smatram da je to zaista nepotrebno. Ali jeste u skladu s njenom politikom. To je klasična neoliberalna, „Superhik“ politika, otmi od siromašnih, daj bogatima.

foto: Zorana Jevtić

Janko Veselinović, pokret Preokret

ODUVEK BILA BAHATA

Njeni zahtevi su veoma visoki i ona ne zna da 27.000 dece u Beogradu nema mogućnosti da se upiše u vrtić, jer ih nema, ali joj zato treba prostor u koji bi moglo da se smesti najmanje 200-300 beogradske dece, što znači da je ona bahata, ali ne od danas.

foto: Fonet/Božidar Petrović

Konstantin Samofalov, SDS

VULIN ĆE BITI LJUBOMORAN

Pretpostavljam da će zahtev Ane Brnabić izazvati ozbiljne trzavice u Vladi. Aleksandar Vulin će biti jako ljubomoran jer je, za razliku od nje, morao debelo da se pomuči da obezbedi novi stan.

OTKRIVAMO! PREMIJERKA ZALJUBLJENA U DOKTORKU: Ana Brnabić u vezi sa prelepom plavušom!

(FOTO) OŠTRO OKO: Premijerka Brnabić ima jedinstven modni stil, ali ove detalje sigurno niste primetili!

foto: Kurir

KURIR VAM DARUJE: Molitva za upokojene, za njih se treba moliti kao za živu braću našu

Treba da nastavimo da se molimo za upokojene kao i za živu braću i sestre, jer sa zemaljske tačke gledišta mi pravimo razliku između živih i upokojenih, dok su za Boga svi živi.

Pravoslavna Crkva veruje da ništa nije gotovo do Sudnjeg Dana, pa čak i kada se neko upokoji. Sveto Pismo daje dokaze da su upokojeni u stanju između njihovog upokojenja i Sudnjeg Dana potpuno svesni svega šta se dešava.

Hristos je rekao da je On vaskrsenje i život i da oni koji veruju u Njega iako umru živeće. Dodatno je rekao da onaj koji živi i veruje u Njega nikada neće umreti. Sve ovo dokazuje da duša živi i nakon izlaska iz tela. Sveti Pavle takođe potvrđuje da su upokojeni živi u Hristu. Konačno, Sveto Pismu u Otkrovenju daje primere upokojenih koji slave Boga i mole se Bogu nakon upokojenja.

foto: Nebojša Mandić

Molitva za upokojene Pomeni, Gospode, oce i braću našu usnule u nadi na vaskrsenje u život večni, i sve upokojene u pobožnosti i veri, i oprosti im svako sagrešenje, hotimično i nehotimično, što sagrešiše rečju, ili delom, ili mišlju.

Useli ih u mesta svetla, u mesta svežine, u mesta odmora, odakle odbeže svaka muka, žalost i uzdisanje, gde gledanje lica Tvoga veseli sve od veka svete Tvoje. Daruj im carstvo Tvoje i učešće u neiskazanim i večnim Tvojim dobrima, i naslađivanje u Tvom beskonačnom i blaženom životu. Jer si Ti život, i vaskrsenje i pokoj usnulih slugu Tvojih, Hriste, Bože naš, i Tebi slavu uznosimo sa bespočetnim Tvojim Ocem i Presvetim, i Blagim, i životvornim Tvojim Duhom, sada i uvek i u vekove vekova. Amin.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ana Brnabić ušla u Top 5 !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track