TADIĆ I JOVANOVIĆ U ŽESTOKOM RATU: Čedo, idi polivaj se vodom, troši tuđe pare i posećuj Đinđićeve ubice
Foto: Zorana Jevtić, Tviter

Ekspredsednik Srbije odgovorio liberalu

TADIĆ I JOVANOVIĆ U ŽESTOKOM RATU: Čedo, idi polivaj se vodom, troši tuđe pare i posećuj Đinđićeve ubice

Politika -

Pošto je Čedomir Jovanović konstatovao da je Srpsku naprednu stranku i Vučića napravila Tadićeva glupost, on mu uzvratio prozivkom na Tviteru da mu je bolje da se go poliva vodom i da troši tuđe pare

Predsednik SDS Boris Tadić, posle konstatacije Čedomira Jovanovića da je SNS i predsednika te stranke Aleksandra Vučića napravila „Tadićeva glupost“, uzvratio je lideru LDP prozivkom da je izgleda pametnije bilo ići u zatvorske posete inspiratorima ubistva Zorana Đinđića.

- Gde mi je samo svih ovih godina bila Čedina pamet - napisao je bivši predsednik u jednom od osam tvitova i onda nastavio s nizom pitanja kako se i sam nije setio da troši novac koji nije zaradio ili da se poliva ledenom vodom go do pojasa.

- Pošto Čeda Jovanović kaže da je moja glupost dovela SNS, biće da je bilo pametnije ići u zatvorske posete inspiratorima Đinđićevog ubistva - napisao je Tadić i nastavio ironično da se pita kako se samo „nisam setio da i ja prostački vređam opoziciju, a hvalim Vučića“.

- Kako se samo nisam setio da i ja na prošlim izborima lažem građane da neću podržavati Vučića, a onda mu obezbedim vlast na Vračaru. Kako se samo nisam setio da bih svim tim sprečio dolazak Vučića na vlast, umesto što sam ih uvek, osim jednom, pobeđivao na izborima. Kako se samo nisam setio da se i ja olako odreknem čak i onoga što se na KiM moglo odbraniti - navodi se u još jednom od tvitova uz haštage #TadićevaGlupost #ČedinaPamet.

Podsetimo, Jovanović je prethodno u intervju za Nedeljnik izjavio da su upravo gluposti Borisa Tadića napravile sadašnjeg šefa SNS.

Foto: Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Da li je posle Jelenine sahrane, govor tela odao Zorana Marjanovića?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track