Najnovije vesti

(FOTO) NOVA STRANKA U AKCIJI UOČI PRESTONIČKIH IZBORA: Vesna Rakić Vodinelić kandidatkinja za gradonačelnicu Beograda
Foto: Kurir, Zorana Jevtić

Animiranje birača kroz neposredan razgovor

(FOTO) NOVA STRANKA U AKCIJI UOČI PRESTONIČKIH IZBORA: Vesna Rakić Vodinelić kandidatkinja za gradonačelnicu Beograda

Politika

Nova stranka započela je predizborne aktivnosti u Beogradu štandovima i razgovorom sa građanima, a predstavljen je i predlog ove političke organizacije za nosioca liste

BEOGRAD - Nova stranka započela je aktivnosti na animiranju birača za predstojeće gradske izbore.

foto: Kurir

Na nekoliko štandova postavljenih u centru grada, predstavnici ove političke partije su razgovarali sa građanima, predstavili program za glavni grad, kao i predlog za nosioca liste.

OPOZICIJA POČELA PRIPREME ZA BEOGRADSKE IZBORE: Nova stranka predlaže Vesnu Rakić Vodinelić za gradonačelnicu prestonice

Nova stranka predlaže profesorku prava Vesnu Rakić-Vodinelić za gradonačelnicu, ali čelnici ove stranke ističu da su još otvoreni za saradnju sa drugim partijama koje dele iste vrednosti. Naime, ukoliko oni ponude kandidata koji ima realne šanse da na predstojećim izborima ostvari pobedu, Nova stranka će svakako podržati taj predlog.

foto: Kurir

U toku akcije prikupljeno je nekoliko stotina potpisa podrške građana koji su bili zainteresovani da čuju šta je to što program Nove stranke ima da ponudi za bolje funkcionisanje prestonice.

(VIDEO) SANIRANJE ŠTETE I URBANO SREĐIVANJE: Nova stranka predstavila 10 trajnih mera za poboljšanje života u Beogradu

Podsetimo, kako je Kurir već pisao, Nova se duže vremena intenzivno priprema za gradske izbore, a njeni članovi, ali i brojne ugledne ličnosti iz javnog života, saglasni su da bi Rakić Vodinelić, kako zbog svoje zavidne biografije, tako i zbog aktivnog delovanja u politici, bila idelan pretendent na mesto prvog čoveka prestonice.

foto: Kurir, Zorana Jevtić

Vesna Rakić Vodinelić je srpska pravnica i redovni profesor na Pravnom fakultetu Univerziteta Union u Beogradu. Objavila je više od 150 radova u Srbiji i inostranstvu, dopisni je član Međunarodne akademije za uporedno pravo u Parizu. a 20. maja ove godine delegati Nove stranke iz cele Srbije ponovo su je na stranačkoj konferenciji izabrali za predsednicu Saveta.

(Kurir.rs/Foto: Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: U Srbiji opljačkano 150 miliona evra! Uskoro hapšenje političara?!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...