Najnovije vesti

(VIDEO) POGLEDAJTE ŠTA SE ZAISTA DOGODILO U KABINETU MAJE GOJKOVIĆ: Snimak skandala u Skupštini!
Foto: Printscreen

ŽESTOKA SVAĐA

(VIDEO) POGLEDAJTE ŠTA SE ZAISTA DOGODILO U KABINETU MAJE GOJKOVIĆ: Snimak skandala u Skupštini!

Politika

Lider Dveri Boško Obradović danas je pokušao da zakuca na vrata predsednice parlamenta Maje Gojković, kako bi dobio odgovor zašto je udaljen sa sednice, s obzirom na to da s tri opomene, koliko je dobio, po Pravilniku, može samo da mu se oduzme reč, ali ne i da ga se udalji sa sednice.

Međutim, po ulasku u kabinet Maje Gojković reagovalo je i obezbeđenje, ali i sama predsednica Skupštine, koja ih je, kako je rekla na konferenciji za novinare sama fizički izbacila napolje. Pogledajte snimak iz kabineta Maje Gojković i šta se zapravo tamo događalo:

- Vi morate da ispoštujete, ovo je kabinet predsednice Parlamenta - govorio je jedan član obezbeđenja Bošku Obradoviću, koji ga je pitao da li je Skupština njegova. - Je li ovo tvoja Skupština. Ko si ti - pitao je Obradović, dok se u pozadini čuje kako mu Gojkovićeva govori da ne bude nevaspitan.  

- Obradoviću, nemojte biti nevaspitani, izađite napolje - govori Maja Gojković Obradoviću, dok sve vreme sedi za svojim stolom.

- Da li je sastanak u toku? Zašto lažu samo mi recite - pita Obradović, kojem je šef kabineta Maje Gojković rekao da je ona na sastanku, iako sve vreme sedi sama. - Ja sam isključen 20 dana iz ove Skupštine zbog bahatosti ove ovde gospođe - govori lider Dveri, dok Gojkovićeva sve vreme ponavlja "izađite vas troje napolje, niste dobili termin".. Obradović je sve vreme pokušavao da dobije dokument od predsednice Skupštine zašto je isključen, međutim, papir nije dobio. Na kraju je jedan od članova obezbeđenja zgrabio telefon poslanice Dveri Marije Janjušević koja je snimala razgovor u kabinetu Maje Gojković, što se takođe vidi na snimku.

(Kurir.rs/espreso)

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Boško Obradović ide kod Maje Gojković

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...