(VIDEO) DOK PREMIJERKA PRIČA, ZORANA PREVRĆE OČIMA: Pogledajte kako je ministarka regovala na njen govor o NALEDU
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

ne slažu se

(VIDEO) DOK PREMIJERKA PRIČA, ZORANA PREVRĆE OČIMA: Pogledajte kako je ministarka regovala na njen govor o NALEDU

Politika -

Govor premijerke Ane Brnabić na konferenciji za medije "Duing biznis 2018: Jačanje konkurentnosti Srbije", nije se nimalo dopao ministarki građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Blago rečeno, njoj nije bilo pravo što premijerka Srbije sve zasluge za elektronske građevinske dozvole pripisuje NALED-u, a to je i vrlo jasno pokazala prevrtanjem očima i klimanjem glave u neverici.

Ministarki građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorani Mihajlović nije se dopalo što je premijerka Ana Brnabić sve zasluge za novi sistem izdavanja elektronskih građevinskih dozvola pripisala NALED-u, te je dok je govorila, prevrtala očima. Gest Zorane Mihajlović izazvao je čuđenje prisutnih s obzirom na to da njeno ponašanje ne priliči javnom skupu i funkciji koju obavlja, pogotovo što nije prvi put da ima takve nastupe u javnosti.

foto: Printscreen

Brnabić, koja je bila potpredsednica Upravnog odbora NALED- a, to je govorila na konferenciji za medije "Duing biznis 2018: Jačanje konkurentnosti Srbije", a Zoranino ministarstvo nije ni pomenula, što je Mihajlovićki očito zasmetalo.

foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Najbolji primer evolucije koje je u rad javne administracije unose elektronski servisi jesu elektronske građevinske dozvole i velike zasluge za ovaj rezultat idu svakako NALED-u, koji je direktno pomogao vladi u realiziaciji ove reforme.

- I ja se zahvaljujem posebno kancelariji i svim članovima NALED-a - poručila je na konferenciji Brnabić i dodala da je Skupština Srbije nedavno usvojila i zakon o elektronskom poslovanju, kao i da je završena javna rasprava o predlogu zakona o elektronskoj upravi.

foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Mihajlovićka, kako se vidi na video-snimku, ne samo da je prevrtala očima i dok je ovo premijerka izgovarala, već je odmahnula glavom negodujući i čini se i da je nekome u prvim redovima nešto i dobacila.

Pogledajte video-snimak:

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Novi detalji tužilaštva! Evo kada se Zoran Marjanović odvojio od ćerkice i kada je usmrtio Jelenu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track