VUČIĆ O ZAKAZANOJ SEDNICI ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Na dnevnom redu četiri teme, ne očekujem dramatične odluke
Foto: Fonet/Nenad Đorđević

srbija mora biti odgovorna i ozbiljna

VUČIĆ O ZAKAZANOJ SEDNICI ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Na dnevnom redu četiri teme, ne očekujem dramatične odluke

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će na dnevnom redu današnje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost biti četiri teme i da ne očekuje "dramatične odluke" na toj sednici.

Vučić je u Aranđelovcu rekao novinarima da će na sednici Saveta biti reči o Kosovu i Metohiji, o budućnosti Kosova, situaciji u regionu sa posebno sa osvrtom na BiH i političkim reperkusijama intervjua člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića, kao i o organizaciji i reorganizaciji bezbednosnih snaga.

"Ne očekujem dramatične odluke, ali važno je da budemo odgovorni i ozbiljni i da razumemo šta se dešava", rekao je Vučić.

Govoreći o temama sednice Saveta za bezbednost, Vučić je kazao da ima velikih političkih problema na Kosovu, podsetivši da je i dalje u pritvoru Bogdan Mitrović, uhapšen krajem avgusta u opštini Suva Reka pod optužbom da je učestvovao u ratnim zločinima.

On je rekao da će na sednici Saveta biti reči o dodatnom opremanju i o jačanju materijalnog položaja bezbednosnih snaga, kao i formiranju komisije za rešavanje stambenih pitanja pripadnika bezbednosnih snaga.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Fonet/Nenad Đorđević - Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VEŽBA SRPSKE POLICIJE U KNEZA MILOŠA: Pucnjava u kanadskoj ambasadi! Maskirani srpski specijalci munjevito savladali teroriste

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track