IVICA DAČIĆ: Pacoli je malo nervozan! Razumem ga, ne ide im kako su planirali i kako su platili!
Foto: Zorana Jevtić

ŠEF SRPSKE DIPLOMATIJE

IVICA DAČIĆ: Pacoli je malo nervozan! Razumem ga, ne ide im kako su planirali i kako su platili!

Politika -

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je danas da je kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli malo nervozan, jer im ne ide kako su planirali, kako su im obećali i kako su platili.

"Razumem ga, ne ide im nešto kako su planirali, kako su im obećali i kako su platili. Zato i izriču gluposti i laži, da sam ja rekao da ću uništiti priznanje Kosova, da je ceo svet protiv Srbije i da smo mi destruktivni", rekao je Dačić reagujući na Pacolijeve stavove na Fejsbuku.

"Mali sam ja da uništim priznanje Kosova, ali sam dovoljno veliki da ne možete da me uplašite. Nastaviću da radim za svoju zemlju i svoj narod, a ne protiv vas", kaže šef srpske diplomatije.

"Kad sam toliko mali, ti veliki Pacoli, pa što ne postadoste članovi Uneska ili Interpola, što poništiše priznanje Surinam i Gvineja Bisao? Što si ti više ljut, veliki Pacoli, ja sam sve zadovoljniji", zaključio je Dačić.

Pacoli je ranije napisao na Fejsbuku da su najave Dačića o povlačenju priznanja Kosova "donkihotovski napori", da je "ceo svet protiv Dačića i Srbije" i naveo: "Tako si mali, Ivice Dačiću".

Kurir.rs/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Alarmantno! Evo koje nas kataklizme očekuju u 2018. godini?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track