PLAN SPS: Aleksandar Antić u trci za gradonačelnika
Foto: Dado Đilas

Beogradski izbori

PLAN SPS: Aleksandar Antić u trci za gradonačelnika

Politika -

Kako je rekao Dačić, odluka da li će SPS i JS ići na izbore zajedno sa SNS zavisi od procene kako će se osvojiti više glasova, ali Dačić u svakom slučaju „očekuje pobedu, sa jednom ili sa dve liste“

Do kraja ove godine ili početkom januara biće poznato da li idemo na jednoj listi sa SNS na izbore za Beograd, rekao je predsednik SPS Ivica Dačić juče, uoči sednice Glavnog odbora stranke, precizirajući da su razgovori o tome sa Aleksandrom Vučićem u toku.

On je najavio da će, ukoliko socijalisti budu išli na izbore samo sa JS, kandidat te liste za gradonačelnika biti Aleksandar Antić.

Kako je rekao, odluka da li će SPS i JS ići na izbore zajedno sa SNS zavisi od procene kako će se osvojiti više glasova, ali Dačić u svakom slučaju „očekuje pobedu, sa jednom ili sa dve liste“.

Dačić je najavio i da će u Predsedništvo stranke biti predloženi Nikola Šainović, „koji je to zaslužio jer je dostojno branio Srbiju u Hagu“, advokat Toma Fila i Ivica Tončev, dok će za predsednika Izvršnog odbora biti predložen Vladan Zagrađanin.

Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track