ŠUTANOVAC O BOJKOTU IZBORA PSG I NS U 5 OPŠTINA: Taman pomisliš da više ništa ne može da te iznenadi...
Foto: Dragana Udovičić

predizborna situacija

ŠUTANOVAC O BOJKOTU IZBORA PSG I NS U 5 OPŠTINA: Taman pomisliš da više ništa ne može da te iznenadi...

Politika -

Taman pomisliš da vise nista ne može da te iznenadi..., komentar je predsednika Demokratske stranke Dragana Šutanovac na najavu PSG Saše Jankovića i Narodne stranke Vuka Jeremića da neće učestvovati na lokalnim izborima u pet opština, 24. decembra.

"Taman pomisliš da više ništa ne može da te iznenadi. . . Pa dobro, nama su podjednako važni i oni iz Mionice, Kostolca, Negotina... kao i iz Beograda, Novog Sada, Subotice, Sente, Vranja... Tu je razlika", prokomentarisao je Šutanovac na svom Tviter nalogu.

Za njim je usledio još jedan tvit, u kojem predsednik DS kaže: "I nije pitanje ko ima odbore, ko može da skupi potpise, već je pitanje podrške hrabrim ljudima, koji već mesec dana vode kampanju, idu od kuće do kuće, obilaze seoska domaćinstva, pridobijaju meštane, bore se za svoje komšije... o njima se radi!"

U poslednjem tvitu lider DS pita i šta je plan: "Uz Bgd izbore biće raspisani i izbori u Aranđelovcu, Palanci, Boru, Majdanpeku. . . Šta je plan, da se učestvuje u Beogradu, a za ostale nas nije briga? Za nas su svi izbori podjednako važni, svima je dosta ove tiranije ma gde u Srbiji živeli".

PSG i Narodna stranka Vuka Jeremića najavili su danas, u odvojenim saopštenjima, da neće učestvovati na lokalnim izborima u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, 24. decembra.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track