NEPRIMERENE REČI PRŠTE TVITEROM: Ješić prozvao Jeremića, pa mu poručio da se testira na heroin?! Bivši šef diplomatije iskulirao!
Foto: Dado Đilas/Zorana Jevtić

Opozicioni fajt ne jenjava

NEPRIMERENE REČI PRŠTE TVITEROM: Ješić prozvao Jeremića, pa mu poručio da se testira na heroin?! Bivši šef diplomatije iskulirao!

Politika -

Funkcioner Demokratske stranke Goran Ješić šokirao je danas korisnike društvene mreže Tviter kada je otvoreno poručio predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću da bi trebalo da se testira na korišćenje narkotika?!

foto: Marina Lopičić

Demokrata je, naime, emotikonima koji aludiraju na podsmevanje reagovao na tvit u kojem je Jeremić podvukao da je "zavladala panika nakon što je on otkrio da rukovodstvo Poreske uprave odobrava blagovremeni povraćaj PDV isključivo podobnima", da bi potom dodao da su saopštenja opozicionog kolege "glupa".

"Gde su ona stara dobra vremena kada su se sa čela teniske federacije samo izvrtali stolovi po svetu, a slabo pisala glupa saopštenja", zapitao se javno Ješić, očito aludirajući na svojevremenu funkciju bivšeg šefa diplomatije, da bi u nastavku raspalio krajnje neprimerenim prozivkama.

Funkcioner DS je tako odmah ispod otvoreno napisao bi trebalo proveriti da li se članovi opozicije drogiraju?!

"Test na heroin, svima iz opozicije obavezno uvesti", podvukao je Ješić, što je izazvalo žestoku reakciju tviteraša, uz ocenu da bi rat koji već duže vremena bukti među opozicionarima trebalo već jednom da se okonča.

foto: Dragana Udovičić

S druge strane, predsednik narodnjaka Jeremić nije se osvrtao na pomenute prozivke, već je komentare bivšeg stranačkog kolege samo prećutao.

(Kurir.rs/Foto: Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Novi incident u Skupštini Srbije! Pogledajte kako je Obradović gađao Martinovića mišem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track