ŠOKANTNO: Radikal Spaho poslanicima podvodio prostitutke!
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

Bivši socijalista Aleksandar Požgaj tvrdi

ŠOKANTNO: Radikal Spaho poslanicima podvodio prostitutke!

Politika -

Kad neki ozbiljan političar treba da primi prostitutku u Skupštinu, poturali su Spahu da ide na prijavnicu i dočeka je umesto njega, kaže učesnik „Parova“

Radikal Sulejman Spaho tokom svog poslaničkog mandata privodio je prostitutke narodnim poslanicima! Ovaj šokantan detalj iz čuvene skupštinske afere, koja je obelodanjena kad je na ulazu Skupštine Srbije privedena prostitutka Suzana R., otkrio je bivši socijalista Aleksandar Požgaj u emisiji "Parovi".

Dvojica učesnika ovog rijalitija upali su u žučnu svađu, u kojoj je Požgaj opisao Spaha kao potrčka koji je poslanicima bio na usluzi kad god bi im bila potrebna dama za seksualno zadovoljstvo. Bivši poslanik radikala bio je, prema tvrdnji Požgaja, glavni operativac u Skupštini za podvođenje prostitutki narodnim tribunima.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

POŽGAJ: Postoji i stan na Karaburmi koji se koristio za one stvari, Spaho je bio glavni domaćin

- Ti, Spaho, nisi normalan. Šta si ti sebi dozvolio? Evo ja ću sad da objasnim. Kad neki ozbiljan političar treba da primi prostitutku u Skupštinu, poturali su Spahu da ide na prijavnicu da je dočeka umesto njega, a onda ona završi ko zna kod koga u kabinetu. E, kad su ga iskoristili, onda su ga šutnuli. Postoji i stan na Karaburmi koji se koristio za one stvari. Spaho je bio glavni domaćin. Kad hoće da se počasti, onda ga pošalju na Karaburmu da se druži s kurvama. Bude malo tamo, zadovolji se i to je to. Kad su ga iskoristili, onda su ga šutnuli - otkrio je Požgaj.

Na to je prozvani radikal burno reagovao i optužio Požgaja da voli da nosi suknjice.

foto: Damir Dervišagić

SPAHO: Požgaj mi je dolazio na vrata prerušen u mini-suknji, pe*erčina jedna je dolazila da me proverava

- E, sad ću ja da vam ispričam za ovoga. On mi je dolazio na vrata prerušen u mini-suknji. Pe*erčina jedna je dolazila da me proverava. Tačno se sećam. Idiote jedan. Je l' moguće da ovakva pe*erčina meni kaže nešto. Ja sam čist kao suza izašao iz politike, a tebe su izbacili naglavačke jer si krao. Uzimao si od građana Srbije. Ni predsednik države nije imao 600.000 dinara, a on toliku platu sebi nabio. Pokrao si državu i podelio svojim prijateljima narkomanima. Radio si s drogom - rekao je Spaho.

Požgaj je zaista u septembru ove godine bio privođen zbog navodnog posedovanja droge, a ono što je ispričao za Spahu je burna skupštinska epizoda iz februara 2010, kad je obezbeđenje parlamenta privelo prostitutku Suzanu R., koja je tvrdila da treba da je primi Spaho.

foto: Privatna Arhiva

Iskusan

PIPKAO I PARAMA KITIO POLUGOLE IGRAČICE

Neposredno posle skandala s prostitutkom u Skupštini, Spaho je ponovo uzburkao javnost jer su se u medijima pojavile nedolične fotografije na kojima tadašnji poslanik novčanicama kiti i pipka razgolićene plesačice noćnog kluba "Malibu" u Loznici, gradu iz kojeg je Spaho.

foto: Dragana Udovičić

Hteo da izda Šešelja?

SPAHO MOLIO TOMU DA GA PRIMI U SNS

Prema tvrdnjama Požgaja, Spaho je imao nameru da napusti radikale, pa je molio bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića da ga primi u naprednjake.

- Spaho, nemoj da se foliraš, molio si Tomu Nikolića da te primi u SNS, a sad se se praviš da si neki verni radikal. Nisi imao za hleb, pa si moljakao političare da ti daju pare - rekao je bivši socijalista.

Lider SRS Vojislav Šešelj kratko nam je rekao da je Spaho veran radikalima i da je i dalje njihov član:

- Ništa o tome ne znam. Spaho je i dalje u SRS, to je sve što znam.

foto: Kurir

Ljiljana Stanišić - Foto: Damir Dervišagić; Shutterstock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: Evo ko je izneo šokantne tvrdnje da je radikal Spaho poslanicima podvodio prostitutke!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track