NASTAVLJA SE OSIPANJE U PSG, JANKOVIĆA NAPUSTIO JOŠ JEDAN ČLAN: Ne želim da radim sa ljudima koji se bahato ponašaju prema članstvu!
Foto: Beta, Twitter

prikazao realno stanje

NASTAVLJA SE OSIPANJE U PSG, JANKOVIĆA NAPUSTIO JOŠ JEDAN ČLAN: Ne želim da radim sa ljudima koji se bahato ponašaju prema članstvu!

Politika -

BEOGRAD - Samo dan nakon vanredne skupštine Pokreta slobodnih građana, koja je održana krajem novembra, iz Jankovićevih redova otišao je još jedan član.

Reč je o Zoranu Božaniću, diplomiranom akordeonisti, magistaru kompozicije, doktoru teorije umetnosti i medija, docentu na FMU.

"Danas sam izašao kroz prozor PSG-a. Osećam se slobodno i ponovo dostojanstveno. Što više ljudi trebalo bi da bude upoznato sa realnim stanjem u PSG-u, tako da slobodno retvitujte", napisao je on na Tviteru, a potom do detalja obrazložio svoju odluku.

On je napisao da je napustio Pokret jer unutar istog postoji kontinuitet u grubom gaženju članova.

"I dalje je prisutan nerad, amaterizam, nezainteresovanost i nespremnost da se otklanjaju loše pojave, na koje su ukazivali mnogobrojni istaknuti(nažalost bivši) članovi PSG-a", napisao je u svom obrazloženju i dodaje:

"Ja nisam u stanju da radim sa ljudima koji sačinjavaju ovu družinu i koji se nedemokratski i bahato ponašaju prema članstvu".

Zoran je takođe napisao da je predsednik PSG-a Saša Janković, umesto da pokaže volju za popravljanjem lošeg stanja, neodgovorno saopštio da "otvara prozor" da izađu svi kojima se ne sviša stanje u Pokretu.

(Kurir.rs/Foto: Beta/Twitter)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: HRVATIMA PRETI 12 GODINA ROBIJE? Tužilaštvo odlučuje šta će biti sa huliganima sa derbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track