Najnovije vesti

ĐILAS UVEREN U PROMENU BEOGRADSKE VLASTI: Sve zavisi hoćemo li se ujediniti i hoće li izaći većina na glasanje
Foto: Dado Đilas

u susret izborima

ĐILAS UVEREN U PROMENU BEOGRADSKE VLASTI: Sve zavisi hoćemo li se ujediniti i hoće li izaći većina na glasanje

Politika

Moguće je pobediti ovu vlast na beogradskim izborima, apsolutno sam siguran u to, ocenio je u autorskom tekstu bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i istakao da je uveren u to jer smatra da su oni koji žele normalno da žive u svom gradu većina.

 

"Mi koji želimo bezbedne ulice i bezbedna školska dvorišta. Mi koji hoćemo da gradska preduzeća budu vlasništvo Beograđana, mi koji želimo što više turista u svom gradu, ali želimo da grad bude napravljen pre svega za nas koji ovde živimo", dodao je Đilas.

 

"Mi smo većina i zato je apsolutno nebitno šta pričaju Vučić, Mali, Vesić, džaba im svi Informeri, Pinkovi, ćirilice, latinice, glagoljice i ostale-ice. Džaba im jer od njih više ništa ne zavisi. Sve zavisi samo od nas, smatra Đilas.

Hoćemo li se ujediniti i hoće li građani koji su većina izaći i glasati. Ovo prvo će mnogo uticati na ovo drugo", dodao je on.

 

Zato je, ocenio je Đilas, velika odgovornost na stranačkim liderima koji moraju da budu prvo Beograđani, pa predsednici stranaka i pokreta.

Đilas ističe da je građanima bitno da se propadanje Beograda zaustavi i da grad krene u drugom smeru.

 

(Kurir.rs/Fonet)

Foto Dado Đilas

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...