VUČIĆ IZ SEDIŠTA STRANKE: SNS u Pećincima osvojio 77,71 odsto glasova
Foto: Printscreen/Pink

STIGLI PRVI REZULTATI

VUČIĆ IZ SEDIŠTA STRANKE: SNS u Pećincima osvojio 77,71 odsto glasova

Politika -

Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić obratio se večeras iz sedišta stranke sa najnovijim preliminarnim rezultatima izbora.

"Želim da se zahvalim građanima Srbije koji su na demokratski način pokazali da poštuju rad, ozbiljnost i odgovornost i onima koji su pokazali da nije medijska buka ono što ih rukovodi kome će svoje poverenje da daju, već budućnost njihova i njihove dece i da li je neko marljivošću to zaslužio", rekao je Vučić.

Što se tiče rezultata, predsednik je rekao da je SNS u Pećincima osvoijo 77,71 odsto glasova, a u Negotinu lista SNS-SPS 70,53 odsto.

U Mionici Srpska napredna stranka osvojila je 65,8 odsto glasova, preneo je predsednik.

foto: Dragan Kadić

"Sve što smo do sada dobili ubedljivo smo pobedili. Ovi brojevi su i za nas pomalo neočekivani. Radili smo i borili smo se u tim sredinama", dodao je Vučić.

U međuvremenu su stigli i najnoviji rezultati iz Kostolca, gde je SNS osvojio 62,51 odsto, a DS 11,95 odsto.

"Važno je da građani Srbije ovo čuju da bi znali da običan narod ne možete da obmanete i da oni znaju da prepoznaju rad", zaključio je predsednik.

Vučić se zahvalio svim građanima Srbije i dodao da jedino nisu stigli rezultati iz Preševa.

"Ne mogu da idem pred Makrona i Putina i da kažem da nemamo poverenja i da nismo najsnažniji. Pokazali su da žele kontinuitet ozbiljne i marljive politike. Želim i da čestitam SPS, negde su išli sa nama, negde nisu. Čestitam i DS-u, oni imaju dobre rezultate u barem tri opštine. I naravno hvala članovima Sprske napredne stranke i borićemo se još snažnije za građane Srbije", dodao je na kraju Vučić, što je dočekano gromoglasnim aplauzom.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) RUSI NAM VRATILI MESO ZARAŽENO OPASNOM BAKTERIJOM?! Jedemo li namirnice koje nisu uništene?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track