(FOTO PRE I POSLE) KAKO SU POLITIČARI SKINULI KILAŽU: Zorana pije sokove, Babić u teretani, a Mrku stesala Ana, evo kako!
Foto: Tanjug, Aleksandar Jovanović Cile, Dragan Kadić

Funkcioneri na posebnom režimu ishrane

(FOTO PRE I POSLE) KAKO SU POLITIČARI SKINULI KILAŽU: Zorana pije sokove, Babić u teretani, a Mrku stesala Ana, evo kako!

Politika -

Zorana Mihajlović pije sokiće, Šarčević i Antić na hrono-dijeti, a kašiku su probušili i Dačić, Bajatović, Babić...

Bili debeljuce ili ne, na zdrav način ishrane navukao se veliki broj članova Vlade, ali i mnogi drugi funkcioneri. Oni za Kurir otkrivaju kako su se izborili sa viškom kilograma.

Iako je često kuburila s kilažom, minstarka Zorana Mihajlović je, nakon više pokušaja, pronašla način ishrane koji joj najviše prija. Ona je nedavno za Kurir podsetila da se njena dijeta bazira na ceđenim sokovima i voću.

foto: Zorana Jevtić

- Pijem tri dana u nedelji sokove. A kad ne pijem sokove, pojedem malo badema i voće - rekla je Mihajlovićeva.

foto: Dragan Kadić

Ne ispušta Anu iz ruku

MRKONJIĆ SMRŠAO OD SEKSA

Uoči parlamentarnih izbora 2016. počasni predsednik SPS Milutin Mrkonjić pohvalio se kako je za njegovu liniju zaslužna njegova partnerka, pevačica Ana Bekuta.

- Nema govora o dijeti. Samo redovno vodim ljubav, jedem umereno i radim maksimalno, i to je ono što čoveka drži u životnoj formi. Ništa u ishrani nisam menjao, ne pušim, ne pijem, samo u umerenim količinama, i tako već godinama - otkrio je on.

foto: Zorana Jevtić, Nebojša Mandić, Damir Dervišagić

I ministar prosvete Mladen Šarčević na posebnom je režimu ishrane i hrono-obroke na posao nosi od kuće.

Najdramatičniji preokret u životu imao je naprednjak Đukanović, koji je zbog dijabetesa morao da promeni ishranu i za pet meseci je izgubio 32 kilograma.

Njegov stranački kolega i direktor „Koridora Srbije“ Zoran Babić prošle godine je krenuo u teretanu i za mesec dana smršao 12 kilograma.

foto: Dragana Udovičić

Čvrst karakter pokazala su i trojica socijalista sa Ivicom Dačićem na čelu, koji je zbog visokog šećera smršao 10 kilograma.

Zbog zdravstvenih problema kašiku je morao da probuši i Dušan Bajatović, koji je skinuo 12 kilograma, ali i Aleksandar Antić, koji se pridržavao hrono-ishrane.

foto: Marina Lopičić

Bacila se na jogu

RAZGIBANA MAJA

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković pre dve godine smršala je neverovatnih 15 kilograma i sada samo održava liniju. Ona je jednom prilikom rekla i da je redovno išla na časove joge jer joj je to izuzetno prijalo.

Kurir / S. Đurić

Foto: Aleksandar Jovanović, Dragan Kadić, Printscreen, Nebojša Mandić, Zorana Jevtić, Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SMRŠAO BEZ DIJETE: Ovo je program za 45 kg manje za pet meseci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja