UMEŠAO SE U SVOJ POSAO: Tomislav Nikolić konačno počeo da radi!
Foto: Zorana Jevtić

Mašala

UMEŠAO SE U SVOJ POSAO: Tomislav Nikolić konačno počeo da radi!

Politika -

Nikolić je ocenio da je saradnja Srbije i Kine veoma aktivna, naročito kad je reč o oblastima infrastrukture, energetike i turizma

Nacionalni savet za koordinaciju saradnje s Rusijom i Kinom održao je juče sednicu na kojoj je ocenjeno da je saradnja Srbije sa tim zemljama u 2017. bila veoma uspešna, kao i da se u narednoj godini očekuje dinamičniji rast trgovinsko-ekonomskih odnosa.

Na sednici, kojoj je predsedavao predsednik tog tela Tomislav Nikolić, razgovaralo se o konkretnim i budućim projektima, saopštio je Savet.

foto: Beta

Nikolić je ocenio da je saradnja Srbije i Kine veoma aktivna, naročito kad je reč o oblastima infrastrukture, energetike i turizma.

- Saradnja s Ruskom Federacijom u budućnosti mora da jača i u ostalim oblastima i da prati izvanredne političke odnose koje najviši državni zvaničnici dveju država imaju - rekao je Nikolić.

Sednici Nacionalnog saveta su prisustvovali članovi tog tela: ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević, ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević i mnogi drugi.

Kurir / R. K.

Foto: Beta, Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! OVK ĆE PONOVO UBIJATI SRBE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track