POLITIČARI POŽELELI ČITAOCIMA KURIRA: Puno srce, novčanik i krevet! I nek nam se bebe rađaju!
Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić, Marina Lopičić

Srećno i berićetno Šta su ministri i političari poželeli čitaocima Kurira i građanima Srbije

POLITIČARI POŽELELI ČITAOCIMA KURIRA: Puno srce, novčanik i krevet! I nek nam se bebe rađaju!

Politika -

Optimizam U čestitkama koje su „okačili“ na našu novogodišnju jelku, akteri srpske političke scene poželeli su svima, pa i sebi, dobro zdravlje, sreću, mnogo osmeha i više para

Ministri u Vladi Srbije, predsednik Vlade Vojvodine Igor Mirović, kao i mnogi drugi funkcioneri poželeli su građanima Srbije srećnu Novu godinu uz nadu da će 2018. biti mnogo bolja nego prethodna.

U čestitkama koje su „okačili“ na Kurirovu novogodišnju jelku, akteri naše političke scene poželeli su svima, pa i sebi, dobro zdravlje, sreću, mnogo osmeha, puniji kućni budžet, ali i da se više rađaju bebe. Ili što bi rekla potpredsednica SNS Marija Obradović - da im bude puno srce, novčanik i krevet.

Iako je godina iza njih zbog profesionalnih obaveza bila naporna i dinamična, želja im je da u novoj nađu više vremena za svoje najmilije, što su poželeli i čitaocima Kurira.

foto: Dado Đilas

Jadranka Joksimović ministarka za EU integracije

- Želim dobro zdravlje, ličnu i profesionalnu sreću. Želim da kao narod i građani nastavimo da budemo odgovorni i ozbiljni, da menjamo ono što ne valja, ali i da sačuvamo vrednosti koje imamo kao društvo. Da razumemo da napredak države, ekonomski razvoj, politička stabilnost i evropske integracije znače i veću mogućnost napretka za svakog pojedinca sada i u budućnosti.

Dušan Vujović ministar finansija

- Dragi prijatelji, u novoj godini želim vam, pre svega, zdravlje, sreću i uspeh, kao i da praznike provedete u krugu najbližih. Nastavite da verujete u bolje sutra, jer nam je zajednički cilj sve bliže. Postigli smo punu makroekonomsku stabilnost i napredak u svakoj sferi. Očekujem da u 2018. budemo još bolji! Urednicima i novinarima lista Kurir želim mnogo uspeha u radu, visoki tiraž i poverenje čitalaca.

Goran Knežević ministar privrede

- Mnogo zdravlja, sreće i dece.

foto: Marina Lopičić

Siniša Mali gradonačelnik Beograda

- Čitaocima Kurira želim srećne novogodišnje i božićne praznike, uz želju da ove praznične dane provedu s porodicom i prijateljima, u miru i blagostanju, uz uzajamno razumevanje i toleranciju. Sve što je ružno i što vam zadaje brige ostavite u staroj godini, a neka vam 2018. donese zdravlje, sreću, puno radosti i osmeha.

Igor Mirović predsednik Vlade Vojvodine

- Građanima Srbije bih poželeo mirnu i srećniju 2018. godinu, da imaju punije kućne budžete, mnogo više zdravlja i porodične sreće. Sve što želim građanima Srbije, želim i sebi. Ista čestitka važi za mene i za moju porodicu. Zajedničkim radom možemo doprineti ekonomskom oporavku Srbije, što je ključno za puniji kućni budžet.

foto: Dragan Kadić

Slavica Ðukić Dejanović ministarka bez portfelja

- Čitaocima Kurira i građanima Srbije želim da čujemo što češće plač beba u 2018. godini i da nas bude sve više. Lično bih volela da privedem kraju neke svoje profesionalne planove koje sam započela još u 2016. godini, ali i da što češće imam kontakte sa svojom decom, koje sam uglavnom željna. Želela bih da počnem konačno da pišem jer imam šta da upišem.

foto: Zorana Jevtić

Branko Ružić ministar državne uprave i lokalne samouprave

- Čitaocima Kurira bih, pre svega, poželeo zdravlje i naravno da predstojeće praznike provedu u miru, ljubavi i uz najvoljenije. Verujem da će 2018. biti bolja nego ova, posebno imajući u vidu napore koje smo zajednički uložili u stvaranju bolje Srbije. Voleo bih posebno da svi iskoristimo priliku da se tokom novogodišnjih praznika, koji su i za sve nas vreme davanja, setimo i onih koji nemaju i da deo našeg podelimo s njima. Posebno bih se osvrnuo na naše sunarodnike na Kosovu, kojima poručujem da Srbija neće odustati od njih i da će se i dalje zalagati za njihovo dobro. Što se tiče mojih želja, voleo bih da malo više vremena provodim sa svojom porodicom, a što se tiče posla, nastojaću da osiguram da građani budu ponosni na javnu upravu Srbije. Srećne praznike želi vam vaš Branko Ružić.

foto: Dragana Udovičić

Nela Kuburović ministarka pravde

- Svim građanima Srbije želim srećne novogodišnje i božićne praznike i da predstojeće dane provedu u dobrom zdravlju, okruženi najmilijima.

Marija Obradović potpredsednica SNS

- Neka vam srce, novčanik i krevet ne budu prazni u 2018! Srećnu i uspešnu Novu želim čitaocima Kurira!

foto: Beta

Goran Trivan ministar zaštite životne sredine

- Želim nam svima uspešnu zajedničku borbu za očuvanje životne sredine, za stvaranje bolje budućnosti našoj deci. Želim građanima da osete potrebu da zaštite prirodu kao što ja to osećam, obećavam da rezultat može biti samo bolji život, ka čemu stremi svaki čovek na ovoj našoj prelepoj planeti, kojoj je pomoć neophodna. Srećna nova ekološka 2018. godina!

foto: Beta/Miloš Miškov

Mladen Šarčević ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

- Želim da u ovoj godini nastavimo reformu obrazovanja za svu omladinu, za sve đake i studente, da ono što smo započeli u 2017. sada sa mnogo boljim budžetom nastavimo i 2018. Želim da budemo prepoznatljivi u nekom razvojnom sistemu kada su obrazovanje i nauka u pitanju. Sebi želim više slobodnog vremena jer nisam imao ni subote ni nedelje slobodne i da provodim više vremena s porodicom.

Vanja Udovičić ministar omladine i sporta

- U 2018. godini želim vam dobro zdravlje, trenutke koje ćete pamtiti zauvek, da budete pobednici svakog dana i da na putu ka idealima nikada ne zaboravite da su granice uspeha i sreće samo tamo gde ih vi postavite!

foto: Nebojša Mandić

Milan Krkobabić ministar zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća

- Građanima Srbije bih u 2018. godini poželeo isto što i sebi, a to je pre svega zdravlje. Poželeo bih još svim građanima, a naročito onima koji se bave poljoprivredom na svojim gazdinstvima, da se udruže i osnuju zadruge, jer je udruživanje osnov svakog boljitka.

foto: Marina Lopičić

Zoran Ðorđević ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

- Svim građanima Srbije u 2018. želim sreću, zdravlje i blagostanje. Iako se Nova godina tradicionalno dočekuje u krugu porodice i prijatelja, mnogi građani Srbije nisu u mogućnosti da provedu praznik s najbližima. Treba raditi u proizvodnji, bolnicama, ustanovama socijalne zaštite, policiji i vojsci, biti na stalnom dežurstvu, čuvati granicu i osigurati bezbednost države na kopnu i u vazduhu. Zahvalan sam svima koji su danju i noću, radnim danima i praznicima, uvek na radnom mestu, pokazujući volju, odlučnost i čvrstinu karaktera. Uostalom, ti kvaliteti potrebni su nam svuda, uvek i u svakom poslu. Uspeh čitave zemlje zavisi od efikasnosti rada i dostignuća svakog od nas.

foto: Dušan Milenković

Rasim Ljajić ministar trgovine, turizma i telekomunikacija

- Umesto klasične novogodišnje čestitke, čitaocima Kurira poklanjam jednu strofu moje najnovije pesme, za koju se trenutno radi melodija. Stihovi sadrže jednostavnu životnu poruku: „Naš je život more tuge s talasima kratke sreće, zato živi kako možeš, mlađi nikad biti nećeš.“

Sanja Đurić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track