ANTIĆ IZRIČIT: Ako opozicija želi vanredne izbori, socijalisti su spremni!
Foto: Dado Đilas

Zaoštrava se atmosfera uoči glasanja za Beograd

ANTIĆ IZRIČIT: Ako opozicija želi vanredne izbori, socijalisti su spremni!

Politika -

Nama vanredni parlamentarni izbori ne trebaju, ali, ako opozicija želi i stvara atmosferu za njihovo održavanje, mi smo uvek spremni, izjavio je danas funkcioner SPS Aleksandar Antić.

foto: Zorana Jevtić

On je rekao da razume što SNS analizira potrebu za održavanjem vanrednih parlamentarnih izbora sa stanovišta atmosfere u društvu, kao i toga da li opozicija svojim aktivnostima stvara atmosferu u kojoj bi izbori trebalo da se održe.

SREĆNI NAM NOVI VANREDNI IZBORI! Aleksandar Vučić: U SNS me pritiskaju da ih raspišem

"Naša ponuda opoziciji uvek stoji. Ukoliko smatraju da su izbori za njih dobri, mi smo uvek za izbore. Svi smo duboko uvereni da bi izbore osvojile SNS i SPS sa svojim partnerima", naveo je Antić.

foto: Dragan Kadić

Na pitanje da li smatra da opozicija pravi takvu atmosferu, on je rekao da poštuje sve učesnike na političkoj sceni u Srbiji i dodao da ponekad ima osećaj da opozicija stvara takvu klimu, ali da duboko želi da se izbori ne održe.

ISTRAŽIVANJE: Kad bi danas bili izbori, evo ko bi pobedio u Srbiji, a ko u Beogradu

Antić je ponovio da je SPS snažna politička stranka sa izuzetnom unutrašnjom organizacijom koja je uvek spremna za izbore, ali da smatra da izbori treba da se održavaju redovnom izbornom ciklusu.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: EKSKLUZIVNA ISPOVEST ZATVORENIKA! Zašto su poslednji dani ubice iz Rakovice ledili krv u žilama cimerima iz CZ?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja