Najnovije vesti

VUČIĆ ZA KURIR OTKRIVA DETALJE IZ PORODIČNOG ŽIVOTA: Kad me mali Vukan vidi, osmeh mu je od uva do uva! A da li mu menjam pelene...
Foto: Fonet

Predsednik čezne da više vremena provodi sa svojom decom

VUČIĆ ZA KURIR OTKRIVA DETALJE IZ PORODIČNOG ŽIVOTA: Kad me mali Vukan vidi, osmeh mu je od uva do uva! A da li mu menjam pelene...

Politika

Predsednik Aleksandar Vučić u božićnom razgovoru za Kurir otvoreno je govorio o malo poznatim detaljima iz svog porodičnog života.

foto: Zorana Jevtić

Kako priznaje, žali što više vremena ne provodi sa decom...

* U 2017. dobili ste još jednog naslednika, sina Vukana. Imate li vremena za decu?

- Stvarno se iskreno kajem što nemam dovoljno vremena za decu. Ni na koji način ne mogu da ga odvojim. Beskrajno ih volim - i Danila i Milicu i Vukana. Nemam vremena za njih. Evo, juče se Milica sredila, pa ju je tata malo izveo, proveli smo dva sata zajedno.

BOŽIĆNI INTERVJU ALEKSANDAR VUČIĆ: Ne vodim politiku plena već budućnosti! EKSKLUZIVNO U KURIRU!

Neverovatno je koliko je postala ozbiljna i odgovorna devojka. To je negde prošlo pred mene. Od sreće sam skoro zaplakao kad sam video koliko je napredovala.

foto: Zorana Jevtić

Napredovala je u nemačkom jeziku, ruski i engleski već govori perfektno. Hoće i turski da nauči. Kaže mi: "Čini mi se po sluhu da bih mogla da ga brzo savladam." Jezici joj idu perfektno. Engleski govori bolje od mene, ruski joj je kao srpski.

* Uvek pričate o Milici?

- Nekako sam za žensko dete vezan. Što se Vukana tiče, on je blagorodno i dobro dete.

foto: Zorana Jevtić

* Ne plače noću?

- Nije dete koje mnogo plače.

* Na koga liči? - Bolje bi bilo da ne lični na mene (smeh). A što se Danila tiče, on i Vukan imaju jednu zajedničku osobinu, a to je da mnogo više pokazuju emocije nego što ih pokazuje Milica. I to vidite i na licu Vukana i kod Danila. Ima cuclu "Crvena zvezda".

foto: Zorana Jevtić

* Da li presvlačite Vukana, jeste li mu promenili pelene?

- Kupao sam ga i brišem ga, ali malo vremena imam. Da vam kažem, kad vidi oca...

* Ozari se? - Da. Pokazaću vam slike. Bio je i u Predsedništvu. Osmeh od uveta do uveta kad me vidi. Valjda zato što me nedovoljno viđa.

foto: Zorana Jevtić

* Da li Danilo podržava SNS? - Mislim da da, ranije je bio izraziti nacionalista, a danas mi se čini da mnogo više podržava politiku koju vodi njegov tata. On je dobro dete, a siguran sam da će biti pošten, odgovoran i ozbiljan čovek.

(Kurir.rs/Sandra Mališić, Jelena Velinović/Foto: Fonet)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA KURIR: Hoće li Srbija ići na parlamentarne izbore!?

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...