PREMIJERKA ISKRENO O SVOJOJ DEVOJCI MILICI: Ona je zbog mene postala javna ličnost
Foto: Privatna Arhiva

PREMIJERKA ISKRENO O SVOJOJ DEVOJCI MILICI: Ona je zbog mene postala javna ličnost

Politika -

Premijerka Srbije Ana Brnabić koja je koja je u dugogodišnjoj emotivnoj vezi sa doktorkom Milicom Đurđić ne krije da joj je partnerka najveća podrška u životu i da joj je zahvalna na tome.

- Milica ima svoju karijeru i posao koji je izuzetno odgovoran i težak. Razgova i o mom poslu kao što i svako drugi razgovara u krugu svoje porodice. Ona je, nažalost, postala javna ličnost, iako to nikada nije želela. Razgovaramo o mom poslu i teškim odlukama, jer je posao takav da se neumitno posledice i kritika mog života tiču tiču i nje. Imamo veliko uzajamno poštovanje prema karijerama i razumevanje svih žrtava koje sa tim idu. Što se tiče njenih pojavljivanja u javnosti, to je više njena podrška meni nego želja da se pojavljuje i ja joj se zahvaljujem na tome.

foto: Privatna Arhiva, EPA

Na pitanje da li misli da ih je Srbija prihvatila kao par premijerka kaže da je Srbima najvažnije da li je neko dobar ili loš čovek.

- Nadam se da građani Srbije prepoznaju i da će sve više prepoznavati moju iskrenu ljubav prema ovoj zemlji i ono što pokušavam svaki dan da uradim, kao i energiju koju ulažem. I da će im jedino to biti važno.Srbija je zemlja iskreno dobrih ljudi, kojima je najvažnije kakav je ko čovek, pa onda sve ostalo - rekla je Brnabić u intervjuu za Alo.

Inače, Brnabićka i Đurđićka svojevremeno su se upoznale u jednom klubu u centru prestonice, kada su razmenile kontakte i počele sve češće da se viđaju. Ubrzo su otpočele vezu, a nešto kasnije i zajednički život. Ubrzo nakon što je Ana postala predsednica Vlade i Milica je postala deo javnog života Srbije jer skoro na sve društvene događaje prati Anu.

(Kurir.rs/Alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ana Brnabić ušla u Top 5 !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track