Najnovije vesti

OČAJNA SUPRUGA OLIVERA IVANOVIĆA ZA KURIR: Kako da kažem našem Bogdanu da te više nema... Zna se ko je to uradio, neće im tek tako proći!
Foto: PrintscreenFacebook

Na vest o smrti supruga zanemela od bola i samo se srušila na pod

OČAJNA SUPRUGA OLIVERA IVANOVIĆA ZA KURIR: Kako da kažem našem Bogdanu da te više nema... Zna se ko je to uradio, neće im tek tako proći!

Politika

KOSOVSKA MITROVICA - Milena Popović Ivanović, supruga Olivera Ivanovića, koji je jutros ubijen u Kosovskoj Mitrovici, rekla je za Kurir da joj je pozlilo u bolnici nakon što je čula stavičnu vest.  

- Opet su mi te uzeli, šta da kažem našem Bogdanu. Kako da mu kažem da te više nema - ponavljala je Oliverova supruga Milena u neverici i šoku koji je doživela kada je u mitrovačkoj bolnici saznala da njenom suprugu nema spasa i da je preminuo. Kada su joj lekari to saopštili, samo se srušila na pod ispred operacione sale.

foto: Printscreen Facebook

"Jeste mi pozlilo. Kako da mi ne pozli posle svega što smo Oliver i ja proživeli i kroz šta smo prošli. Malo sam se oporavila, ali kako da budem dobro. Važno je da su nam deca dobro i sada su kod moje majke. Zna se ko je to uradio, ali oni koji su to uradili moraju da znaju i da se to neće tek tako završiti", rekla je Milena, koja je sa liderom Građanske inicijateve SDP prošla svu torturu njegovog stradanja nakon što su ga uhapsili 2014. uhapsili pod lažnim optužbama za ratni zločin.

foto: Beta/Slavica Radulović

Tri godine je proveo u zatvoru, gde je trpeo razne fizičke i psihičke torture. 

Podsetimo, nepoznati napadači upucali su Olivera Ivanovića jutros u Kosovskoj Mitrovici, a on je ubrzo podlegao povredama.

Na Ivanovića su navodno pucali dok je ulazio u prostorije svoje stranke. Prema nezvaničnim informacijama, Ivanović je nakon napada hitno transportovan u KBC Kosovska Mitrovica , ali bez znakova života.

(Kurir.rs/Milica Jeremić/Foto Printsceen/FB)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ZBOG BORBE ZA KOSOVO UŠAO U POLITIKU: Detalji političke biografije Olivera Ivanovića

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...