PRESTOLONASLEDNIK ALEKSANDAR SA TUGOM PRIMIO VEST O UBISTVU OLIVERA IVANOVIĆA: Ovo je nenadoknadiv gubitak za sve kojima su mir i pravda na srcu!
Foto: Zorana Jevtić

Šok nakon stravičnog atentata u Kosovskoj Mitrovici

PRESTOLONASLEDNIK ALEKSANDAR SA TUGOM PRIMIO VEST O UBISTVU OLIVERA IVANOVIĆA: Ovo je nenadoknadiv gubitak za sve kojima su mir i pravda na srcu!

Politika -

Prestolonalsednik Aleksandar Karađorđević izjavio je danas da je sa tugom i gnevom primio vest o ubistvu Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici.

"To je nenadoknadiv gubitak za njegovu porodicu, ali i za sve one kojima su mir i pravda na srcu i u mislima. Ne želim da unapred osuđujem bilo koga, ali se bojim da ovo ubistvo ima mnogo izvršilaca i još više reditelja. Oni koji su pokrenuli hajku na Olivera Ivanovića, oni koji su saučestvovali u njegovom neopravdano dugom boravku u zatvoru, oni koji su imali sluha za sve i svakoga osim za nevolje srpskog stanovništva na Kosovu i Metohiji, oni koji i danas veruju da se problemi najuspešnije rešavaju odstrelom političkih suparnika, oni su ponovo preživeli i nastavljaju svoj zločinački pohod. Ubistvo Olivera Ivanovića je užasno, ali neometano i nekažnjeno delovanje onih koji su podjednako krivi kao i onaj koji je povukao oroz poraz je ljudskosti, civilizacije i demokratije, a tu niko nema pravo da ostane po strani", poručio je prestolonaslednik Aleksandar.

foto: Fonet Zoran Mrđa

Podsetimo, nepoznati napadači upucali su Olivera Ivanovića jutros u Kosovskoj Mitrovici, a on je ubrzo podlegao povredama.

Na Ivanovića su navodno pucali dok je ulazio u prostorije svoje stranke. Prema nezvaničnim informacijama, Ivanović je nakon napada hitno transportovan u KBC Kosovska Mitrovica , ali bez znakova života.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja