RASTEMO MOJ BELI GRAD: Jednoglasna podrška Šapiću!
Foto: Kurir

izbori

RASTEMO MOJ BELI GRAD: Jednoglasna podrška Šapiću!

Politika -

Na predstojećim beogradskim izborima, Udruženje građana „Rastemo - Moj Beli Grad“ podržaće Aleksandra Šapića za gradonačelnika Beograda. Podrška će biti apsolutna, ne samo deklarativna kroz saopštenja za javnost, već potpuna praktična podrška, kako u predstojećoj kampanji, tako i u svim drugim aktivnostima na svih 17 beogradskih opština, saopštio je ovaj pokret.

foto: Kurir

- Podršci koju mi pružamo Aleksandru Šapiću, i njegovoj kandidaturi za gradonačelnika Beograda, priključilo se još 20 beogradskih udruženja građana, rasprostranjenih na celokupnoj teritoriji grada Beograda. Beograđani, organizovani u udruženja građana, prepoznali su u Šapiću energiju neophodnu za ostvarenje cilja da Beograd postane lepše, čistije, bolje mesto za život, pre svega zbog samih Beograđana, a ne zbog „slike koju šalje u svet“ ili stranih turista, koji su u Beograd dobrodošli u svako doba, jer je Beograd bezbroj puta dokazao svoju kosmopolitsku prirodu, koja otvara svoje srce svakom gostu odakle god da dolazi - navodi se. "Rastemo" uverava da je neophodno da Beograđani moraju da imaju gradonačelnika koji će slušati potrebe svih građana.

- Кroz praksu iz prethodnih izbornih ciklusa, Beograđani uviđaju da im je neophodan gradonačelnik koji će imati za cilj dobrobit Beograda i Beograđana, a ne političar koji će bezuslovno ispunjavati direktive stranke koja ga postavi na to mesto. Jer, samo glasanjem za Šapića Beograđani će imati priliku da direktno izaberu svog gradonačelnika. U svakom drugom slučaju glasaće za političku partiju, ili grupaciju političkih partija, koja će im naknadno nametnuti gradonačelika po svom nahođenju, najčešće po njegovoj političkoj podobnosti a ne po njegovoj sposobnosti ili privrženosti Beogradu - zaključuje udruženje "Rastemo".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track