Najnovije vesti

OLIVEROV SIN NIKOLA: Umesto da mi hrabrimo njega, on je hrabrio nas. ZNAM DA BI ŽELEO DA NIKO NE OSETI NAŠ BOL ZBOG NJEGOVOG ODLASKA
Foto: Beta Saša Đorđević

ponosan na oca

OLIVEROV SIN NIKOLA: Umesto da mi hrabrimo njega, on je hrabrio nas. ZNAM DA BI ŽELEO DA NIKO NE OSETI NAŠ BOL ZBOG NJEGOVOG ODLASKA

Politika

"Teško je, koliko to samo mi znamo. Ali, mi ne želimo ničim da narušimo ono što ni naš otac ne bi želeo. Ja znam da bi on želeo da niko ne oseti naš bol zbog njegovog odlaska. Da ga dostojanstveno ispratimo, i tako i jeste", izjavio je Nikola Ivanović, najstariji sin Olivera Ivanovića, za Večernje novosti.

Govori nam da je njegov otac bio takav roditelj kojim bi se svaki sin ponosio.

"Mi smo se ponosili njime. On je bio takva snaga koja je sve nas okupljala. Od njega smo učili da je čovek vredan onoliko koliko zna i koliko je spreman da odgovori svim izazovima i iskušenjima".

"Ponosili smo se ocem, i braća i ja, ali i cela porodica, kada je bio nepravedno utamničen. Umesto da mi hrabrimo njega, on je hrabrio nas. Tada smo strepeli. Ali niko nije slutio da će na slobodi biti neslobodniji nego u kazamatu", rekao je Oliverov najstariji sin Nikola.

Kurir.rs/Novosti/I.R.,M.M.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ZBOG BORBE ZA KOSOVO UŠAO U POLITIKU: Detalji političke biografije Olivera Ivanovića

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...