Najnovije vesti

TUŽILAŠTVO IZ KOSOVSKE MITROVICE SARAĐIVAĆE SA BEOGRADSKIM: Poslali i zvaničan dopis našem ministarstvu pravde
Foto: Fonet/AP, EPA

slučaj ubistva olivera ivanovića

TUŽILAŠTVO IZ KOSOVSKE MITROVICE SARAĐIVAĆE SA BEOGRADSKIM: Poslali i zvaničan dopis našem ministarstvu pravde

Politika

Odeljenje za teška krivična dela Osnovnog tužilaštva u Kosovskoj Mitrovici izrazilo je spremnost da beogradskom Tužilaštvu za organizovani kriminal pruži sve podatke sa kojima bude raspolagalo kako bi se na koordinirani način sprovela istraga povodom ubistva Olivera Ivanovića i kako bi se što pre otkrili počinioci tog krivičnog dela, navodi se u odgovoru Kosovskog ministarstva pravde Ministarstvu pravde Srbije.

 

Odgovor kosovskog ministarstva je dostavljen preko Euleks-a, navodi se u saopštenju Ministarstva pravde Srbije. Takođe, u odgovoru se navodi da će izveštaj sa uviđaja, kao i ostali prikupljeni podaci, biti hitno dostavljeni Tužilaštvu za organizovani kriminal nakon što isti budu sačinjeni.

 

Pored toga, Tužilaštvu za organizovani kriminal je upućen i zahtev za pravnu saradnju povodom pružanja informacija u vezi zapaljenog vozila koje je otkrila istražna jedinica Osnovnog tužilaštva u Mitrovici. Ministarstvo pravde će navedeni zahtev proslediti Tužilaštvu za organizovani kriminal na dalje postupanje.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto: Fonet/AP, EPA

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR TV VESTI ! PRIŠTINA DANAS O ISTRAZI POVODOM UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA?!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...