(VIDEO) DOBRO SAM, ŠTO SE ZA ŠLEM NE MOŽE REĆI: Svi pamte kada je ministra Antića udarila ledenica u glavu, a sada je njegova nezgoda obišla svet!
Foto: Printscreen YouTube, Zorana Jevtić

Završio u spotu koji se masovno šeruje

(VIDEO) DOBRO SAM, ŠTO SE ZA ŠLEM NE MOŽE REĆI: Svi pamte kada je ministra Antića udarila ledenica u glavu, a sada je njegova nezgoda obišla svet!

Politika -

Ministar energetike Aleksandar Antić našao se u spotu koji na mreži Linkedin šeruje najveća kompanija za projektovanje i izvođenje radova u Zalivu.

Reč je o videu kojim kompanija sa sedištem u Saudijskoj Arabiji želi da pokaže koliko je nošenje kaciga veoma bitno. U tom spotu prikazuju se brojne nesreće iz celog sveta koje su mogle da se završe tragično da akteri nisu nosili zaštitne kacige.

foto: Printscreen YouTube, Zorana Jevtić

Aleksandar Antić našao se u spotu zbog nesreće koja mu se dogodila pre četiri godine, a u kojoj je, upravo zahvaljujući nošenju šlema ostao nepovređen. Tada ga je u zavejanom Majdanpeku pogodila velika ledenica u glavu, šlem je odleteo i pukao, a Antić se od siline udarca zateturao u stranu.

VIDEO ŠLEM MU SPASAO ŽIVOT: Pogledajte kako je Antića pogodila ledenica u Majdanpeku

Na šlemu su se videla dva loma: jedan veliki, od predela slepoočnice do temena, i drugi, manji, u predelu potiljka.

"Hvala svima koji su brinuli... Uz manji hematom dobro sam, što se za šlem ne može reći", napisao je tada Antić na društvenim mrežama.

foto: Printscreen YouTube

Nesreća se dogodila dok je ministar davao izjavu medijima. Antić, koji se trenutno nalazi na službenom putu u Mađarskoj, kratko je rekao da ga ovim povodom niko nije kontaktirao.

"Ne znam ništa o tome", navodi on.

(Kurir.rs/Blic/N.L./Foto: Printscreen/YouTube, Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) IMATE LI HRABROSTI ZA OVAKO NEŠTO?! Pod uslovom da pronađete sneg u Srbiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track