DA TI SRCE PREPUKNE: Mali Bogdan za svoj rođendan išao tati Oliveru na grob
Foto: Zorana Jevtić, Profimedia

Supruga ubijenog Ivanovića za Kurir

DA TI SRCE PREPUKNE: Mali Bogdan za svoj rođendan išao tati Oliveru na grob

Politika -

Prvo smo bili na groblju, zapalili sveće. On je svestan situacije, kao da zna da ne treba mnogo da pita, kaže Milena Ivanović

Milena Ivanović, supruga mučki ubijenog Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“, proslavila je juče sedmi rođendan sinu Bogdanu u krugu porodice.

U razgovoru za Kurir, Ivanovićeva navodi da je ovo prvi Bogdanov rođendan bez tate.

- Bili smo na zadušnicama, eto, tako se namestilo da su i zadušnice i Bogdanov rođendan u istom danu. To je tako teška situacija da ne bih poželela nikome. Znam da bi Oliver želeo da ne budemo tužni, da ne plačemo - kaže Ivanovićeva i dodaje da se potrudila da Bogdan koliko-toliko uživa u svom rođendanu.

- Bogdan i ja smo prvo bili na groblju, tamo zapalili sveće. On je svestan situacije, kao da zna da ne treba mnogo da pita, da smo svi tužni... Ali trudimo se da mu skrenemo misli koliko god je to moguće - navodi supruga Olivera Ivanovića.

Ona se juče ujutru na društvenoj mreži Fejsbuk oglasila emotivnom porukom.

- Na današnji dan, pre sedam godina, na svet je došao Bogdan. Bili smo najsrećniji par na svetu. Sećam se, voljeni moj, nisi prestajao da se smeješ kada si ga ugledao prvi put... Mislila sam tada da ćemo zauvek biti srećni, ali drugi su odlučili da ne bude tako, i oteše nam te, zauvek! Znam, znam da ne dozvoljavaš tugu i suze danas, znam da, gde god da si, ovaj dan je za tebe poseban. Znam da ljubav ne može niko da ubije! Srećan rođendan našem Bogdanu - navela je ona na ovoj mreži.

Ivanovićeva je u razgovoru za Kurir kazala i da porodica ne zna šta je navedeno u obdukcionom nalazu koji je poslat za Beograd.

Kadri Veselji

IVANOVIĆEVO UBISTVO NIJE U INTERESU ALBANACA

Predsednik kosovskog parlamenta Kadri Veselji tvrdi da ubistvo Olivera Ivanovića nije bilo u interesu Albanaca.

- Neću prejudicirati ko je odgovoran, ali to nije bilo u interesu Albanaca, odnosno građana Kosova - rekao je Veselji. On je dodao da je Ivanovićevo ubistvo zločinački čin usmeren protiv stabilnosti Kosova, bez obzira na to ko ga je počinio i kaže da će privesti pravdi i izvršitelje i naručioce atentata.

Kurir / K.B.

Foto: Profimedia, Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Porodica se oprašta od Olivera Ivanovića, najpotresnije scene sa sahrane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja