KOJO ISPROZIVAO JANKOVIĆE: Koristite mrtvog Glogovca! JANKOVIĆ: Nikola, ti si oružje tuđe mržnje
Foto: Dragana Udovičić, Nebojša Mandić

OŠTRO! Glumac napao lidera psg, on mu uzvratio

KOJO ISPROZIVAO JANKOVIĆE: Koristite mrtvog Glogovca! JANKOVIĆ: Nikola, ti si oružje tuđe mržnje

Politika -

Razočaran Kad je nuđeno da govori na opozicionim skupovima, nisu dozvoljavali jer je „previše nacionalan“, napisao Nikola Kojo na Tviteru

Nikola Kojo, poznati glumac i jedan od potpisnika čuvenog Apela 100, kojim su poznate ličnosti dale podršku Saši Jankoviću, žestoko je isprozivao lidera Pokreta slobodnih građana (PSG), i to zbog svog pokojnog kolege Nebojše Glogovca.

foto: Damir Dervišagić

On je, naime, preneo fotografiju koju je Slavica Janković, supruga lidera, postavila na Instagram. Ona žali zbog smrti Glogovca, a glumcu Jankovići nisu dozvoljavali da tokom kampanje za predsedničke izbore govori na opozicionim skupovima jer je „previše nacionalan“.

- Tako... nek se klanja sad u tvojoj montaži... nek doprinese tvojoj veličini! Kad je nuđeno da govori u kampanji: „Previše je nacionalan“. MUP M - napisao je na Tviteru Kojo.

foto: Twitter

On je uz svoju poruku objavio i ono što je postavila Slavica Janković na Instagramu - fotografiju Glogovca iz predstave „Hamlet“ uz svoju sliku sa suprugom i opis:

- Sa premijere Hamleta. Neka ti je večna slava.

- I ovo je sigurno bolje nego korišćenje mrtvih glumaca u „Zalupi vrata“... ipak je Glogi svežiji... a i džabe je? Je l‘ da? Go.na jedna... - napisao je na istu temu u drugom tvitu Kojo.

foto: Twitter

Janković nije ostao dužan.

- Nikola, sreli smo se nekoliko puta u životu, pričali jednom, možda dvaput, površno. Ta mržnja nije stvarno tvoja, osoba koja ti ju je usadila nije ti prijatelj ništa više no što je danas meni. Oružje si najličnije osvete i činiš ljudsku nepravdu. Ta uloga te nije dostojna - odgovorio je na Tviteru lider PSG.

Kurir / B. B.

Foto: Dragana Udovičić, Nebojša Mandić, Damir Dervišagić, Twitter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) U KOJE NEBO DA GLEDAM, KUME: Vapaji Nebojšinih kolega sa klase otopile bi i NAJTVRĐA SRCA! JECAJI, SUZE I BOL!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track