HAOS: Šešelj spopao Zoranu na hodniku
Foto: Marina Lopičić

Neočekivani susret protivnika

HAOS: Šešelj spopao Zoranu na hodniku

Politika -

Ljuti protivnici - Vojislav Šešelj, lider SRS, i Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade, sreli su se pre dva dana na jednoj televiziji, ali i pored pokušaja šefa radikala da uspostavi komunikaciju s ministarkom, do pomirenja nije došlo.

Šešelj i Mihajlovićeva su se sreli na televiziji Hepi kad je ministarka napuštala studio, a lider radikala čekao da uđe.

- Kad je izlazila, rekao sam joj: „Stani, Zorana, gde ideš, ja sam samo zbog tebe došao. Hajde vrati se, ajde, idemo zajedno u emisiju“ i tako... Ona je nešto promrmljala i otišla koliko je noge nose - kaže Šešelj u razgovoru za Kurir. Na pitanje da li bi se izvinio ministarki za sve što je ranije pričao o njoj, lider radikala kaže da on ništa nije slagao, već je uvek govorio samo istinu.

ŠEŠELJ OVAKO MUVA: Zorana, nabodi se na moje koplje!

Na opasku da ju je vređao kao ženu, Šešelj kaže:

- Nisam nikad vređao, ne liči to na mene. Ma ne.

Sa druge strane, ministarka kaže da nije imala vremena za Šešelja.

- Da li stvarno mislite da imam vremena za gubljenje u razgovoru s Vojislavom Šešeljem? I pravo da vam kažem, znam da je nešto galamio, ali stvarno ga ništa nisam razumela! Samo sam čula da mi se obraćao sa „ti“, što takođe ne razumem - poručila je ministarka za Kurir.

Kurir / K. B.

Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track