Najnovije vesti

SPS O OPOZICIJI: Bez ideje i programa, udružuju se da bi preživeli
Foto: Dragana Udovičić

Šef poslaničke grupe SPS

SPS O OPOZICIJI: Bez ideje i programa, udružuju se da bi preživeli

Politika

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević kaže da je potpuno jasno da se pojedine opozicione stranke udružuju da bi politički preživele.

Na pitanje da li predlog nosioca liste "Beograd odlučuje - ljudi pobeđuju" Dragana Đilasa da opozicija treba da se udruži u čvrst savez, mogao da ugrozi aktuelnu vlast koju čine SNS i SPS, Milićević je ocenio da je reč o pozivu radi preživljavanja na političkoj sceni.

"Pojedine političke opcije bez ideje i programa, svesne da vladajuća koalicija nema alternativu, udružuju se i to ne da bi pobedile već da bi politički preživele", kaže Milićević.

To je, smatra, jedini način da budu u ovom trenutku prisutni u javnosti, te dodaje da SPS nema vremena da se bavi tom temom, s obzirom da se ozbiljno, odgovorno i posvećeno bavi poslom za koji je preuzela odgovornost.

Sa druge strane, primećuje, mnogo puta do sada smo jasno i precizno rekli da je svaki oblik DOS-a "pluskvampefekat političke scene Srbije", a i građani su, dodaje, više puta na izborima u prethodnom periodu rekli šta misle o toj politici.

"Vidim da prizivaju ponovo i nekakve vanredne parlamentarne izbore. Znate da se mi kao stranka zalažemo za redovne izborne cikluse, ali ako toliko insistiraju i ukoliko opozicioni predstavnici toliko žele vanredne parlamentarne izbore nemamo ništa protiv", rekao je Milićević.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) O OVOME SU RAZGOVARALI VUČIĆ I MIČEL!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...