Najnovije vesti

BRNABIĆEVA: O rekonstrukciji vlade prvenstveno sa Vučićem
Foto: Printscreen/Pink

Otvoreno pitanje

BRNABIĆEVA: O rekonstrukciji vlade prvenstveno sa Vučićem

Politika

BEOGRAD - Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da će o rekonstrukciji vlade prvenstveno razgovarati sa predsednikom Srbije i predsednikom najjače stranke u zemlji Aleksandrom Vučićem.

foto: Printscreen/Pink

"Ovo je ozbiljna tema i ozbiljna država i svakako ću, da ne bude bilo kakve zabune, pre svega o tome razgovarati sa predsednikom Vučićem. On je predsednik Srpske napredne stranke, koja je stožer vladajuće koalicije koja u vladi koju ja vodim daje podršku parlamentu. Najprirodnije je, kao u bilo kojoj zemlji sveta, da razgovaram o tome pre svega sa predsednikom najjače stranke, tako da ću to i uraditi", izjavila je Brnabićeva jutros gostujući na TV Pink.

 

Premijerka je istakla da je rekonstrukcija vlade "uvek otvoreno pitanje".

 

"Ja sam rekla i kada sam bila ministar u vladi Aleksandra Vučića i kao građanjin, pre nego što sam ušla u vladu, meni je uvek delovalo da je dobra ta politika gde je rekonstrukcija vlade otvorena tema. Zašto ne, nisu ministri bogom dani, nije ni predsednica vlade bogom dana i tu postavljena. Ako nemate rezultate ako postoje neki problemi, onda menjate tim da bi davao bolje rezultate", rekla je Brnabićeva.

foto: Printscreen/Pink

Prema njenim rečima, ne treba čekati četiri godine "života svih naših građana i privrednika, da bi nešto promenili".

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen Pink)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...