KREĆE BITKA ZA NOVOG LIDERA DS: Glumac Lečić u trci za fotelju šefa stranke
Foto: Marina Lopičić

Posle ostavke Šutanovca

KREĆE BITKA ZA NOVOG LIDERA DS: Glumac Lečić u trci za fotelju šefa stranke

Politika -

Spreman sam na sve na šta odluči članstvo, odgovorio je Lečić

BEOGRAD - Branislav Lečić, poznati glumac i dojučerašnji potpredsednik DS, mogao bi se kandidovati na unutarstranačkim izborima za novog lidera Demokratske stranke.

Lečić je gostujući u jutarnjem programu Prve rekao da je spreman za svaku vrstu kandidature u kojoj treba da se motivišu građani.

foto: Marina Lopičić

Skoro je izvesno da će kandidati za predsednika DS biti Zoran Lutovac, Nataša Vučković i Branislav Lečić. Poznati glumac i dojučerašnji potpredsednik demokrata kandidaturu je najavio gostujući u jutarnjem program TV Prva.

Lečić je istakao da je Demokratska stranka izvorište demokratije.

- Juče smo imali Glavni odbor, trajao je sedam sati, mi smo, predsednik i potpredsednici, kao ljudi od odgovornosti podneli ostavke. Mislim da je to normalno u jednom demokratskom društvu. Kada ostvarite rezultat koji je jasan - rekao je Lečić pre nekoliko dana, nakon čega ga je voditelj upitao da li će se kandidovati za predsednika stranke.

foto: Marina Lopičić

- Ja mislim da danas predsednik Demokratske stranke ne rešava situaciju, nikakav lider ne rešava situaciju. Motivator je potreban, jer smo mi pali. Moramo da se motivišemo da pokrenemo sve demokrate i članove DS i demokrate u društvu. Što se mene tiče, ja sam spreman za svaku vrstu kandidature u kojoj treba da se motivišu građani - rekao je Lečić, nakon čega je ponovo usledilo pitanje da li je on spreman da se kandiduje.

- Spreman sam na sve na šta odluči članstvo - odgovorio je Lečić.

(Kurir.rs/Alo/Prva/Foto: Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) MINISTRI NISU BOGOM DANI, A NI JA! Brnabićka najavila svoj odlazak i rekla od koga to zavisi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track