VULIN: O rekonstrukciji vlade treba da odluči Vučić
Foto: Dragan Kadić

ministri da rade svoj posao

VULIN: O rekonstrukciji vlade treba da odluči Vučić

Politika -

NIŠ - O rekonstrukciji Vlade treba da odlučuje onaj ko je formulisao politiku koju su građani Srbije podržali, a to je Aleksandar Vučić, a ministri do tada ne treba da se bave tom temom, već da rade svoj posao, kaže ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Odgovarajući na pitanje novinara o rekonstrukciji Vlade Srbije i o tome vidi li sebe i dalke kao deo tog tima, Vulin je prilikom otvaranja nove operacione sale u Vojnoj bolnici Niš, rekao da ne želi o tome da govori i da je nezahvalno govoriti o sebi.

"O ovoj rekonstrukciji Vlade treba da odlučuje onaj ko je formulisao politiku koju su građani Srbije podržali, a to je Aleksandar Vučić. Do tada ministri uopšte ne treba da se bave time, nego treba da rade svoj posao i da od toga ne prave temu. Ja od toga ne pravim temu, možete da pratite moje političko delovanje svih ovih decenija. Verujem u zajedničku ideju. Dakle, onaj za koga glasa Srbija, a glasa za Aleksandra Vučića u nezapamćenom broju glasova, i nijedan političar u novijoj istoriji Srbije, odnosno od nastanka višepartijskog sistema, nikada nije imao tako visok stepen podrške i tako dugotrajnu podršku među građanima Srbije", rekao je Vulin.

On je ponovio da Aleksandar Vučić ima pravo da odlučuje o tome ko će biti ili neće biti u nekoj budućoj rekonstrukciji.

"Što se mene tiče, moje je da radim i smatram da svi ostali ministri treba da rade svoj posao i da ne razmišljaju o rekonstrukciji Vlade", poručio je ministar odbrane.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) SRBI OPET ŠVERCUJU KOKAIN NA ZAPADU! Hapšenja u Grčkoj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track