MILIĆEVIĆ (SPS): Vlada radila dobro, nemamo ništa protiv rekonstrukcije
Foto: Dragana Udovičić

treba podvući crtu

MILIĆEVIĆ (SPS): Vlada radila dobro, nemamo ništa protiv rekonstrukcije

Politika -

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević kaže da je stav te stranke da je Vlada Srbije radila dobro i da je nastavila put napretka, prosperiteta i reformi, ali i da nemaju ništa protiv rekonstrukcije.

Milićević je rekao da je Vlada nastavila put razvoja na dobrim temeljima koji su postavljeni još 2014. godine, ali isto tako, kaže, treba postavljati nove ciljeve i podizati lestvicu.

Za budućnost Srbije je, prema Milićevićevim rečima, važno da se postavljaju novi zadaci, a rekonstrukcija je, kaže, uspešna ako promena bude na bolje i daje dodatni impuls radu vlade.

"Slažemo se da treba podvući crtu, analizirati rad svakog ministarstva pojedinačno. Nemamo ništa protiv rekonstrukcije, ali svakako da je to pitanje za predsednika najveće stranke SNS Aleksandra Vučića, za SNS i predsednicu vlade Anu Brnabić", rekao je Milićević Tanjugu.

Na pitanje kako su, po njegovoj oceni, radili ministri iz SPS i da li će ostati u vladi, Milićević je kazao da u ovom trenutku ne bi govorio o radu bilo kog ministarstva pojedinačno, ali da je jasno rekao da je SPS zadovoljan radom vlade u celini.

"Nemamo ništa protiv da se analizira rad svakog ministarstva pojedinačno, o tome ko je kako radio reći će analiza", istakao je Milićević.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) SRPSKI DRŽAVNI VRH U SMRTNOJ OPASNOSTI! Vučićev avion može da se sruši!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track