NELA, TI LI SI: Ovo je ministarka pravde iz mladalačkih dana
Foto: Marina Lopičić, Printscreen

Devojčurak

NELA, TI LI SI: Ovo je ministarka pravde iz mladalačkih dana

Politika -

Nenašminkana Kuburovićeva je pre sedam godina ličila na tinejdžerku

Da je kojim slučajem prijatelj nije tagovao, retko ko bi pogodio da se na fotografiji koju je objavio pre sedam godina na Fejsbuku nalazi ministarka pravde Nela Kuburović.

foto: Privatna Arhiva

Bez šminke, sa razbarušenom kosom i u sportskom izdanju, Kuborovićeva je sa društvom pozirala dok su obilazili znamenitosti Beča.

foto: Privatna Arhiva

Ne mareći previše za svoj stil oblačenja, koji tada nije bio ni blizu onog koji danas kao ministarka pravde neguje, Kuburovićeva je u opuštenoj atmosferi sa prijateljima uživala u austrijskoj prestonici obilazeći brojne kulturne sadržaje, ispred kojih su i nastale slike na kojima izgleda kao devojčica.

foto: Privatna Arhiva

U debeloj perjanoj jakni, ravnoj obući, bez trunke šminke i sa talasastom dugačkom kosom, Kuburovićevu mnogi danas ne bi prepoznali imajući u vidu njen tadašnji opušten i pomalo bezličan stil, zbog kog je u prvi mah podsećala na tek svršenog studenta.

foto: Privatna Arhiva

Iako je vidno raspoložena grupa pravnika u Beču boravila početkom januara 2011. godine, Kuburovićevoj ni ciča zima nije predstavljala problem jer se, sudeći po brojnim fotografijama, dobro pripremila za ledene dane, nabacivši na uši popularne grejače.

Kurir / S. Đ.

Foto: Marina Lopičić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) PUTINOVI NOĆNI VUKOVI STIGLI U BANJA LUKU! Evo kako su bajkeri dočekani u Republici Srpskoj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track