HARADINAJEVA BATINAŠICA! ONA JE JEDINA ŽENA ROSU: Klicala velikoj Albaniji TRI DANA PRE NAPADA, pa krenula batinom na Đurića!
Foto: Printscreen

ONA JE ZASTRAŠIVALA I MALTRETIRALA SRBE NA KOSOVU

HARADINAJEVA BATINAŠICA! ONA JE JEDINA ŽENA ROSU: Klicala velikoj Albaniji TRI DANA PRE NAPADA, pa krenula batinom na Đurića!

Politika -

Batinašica iz redova ROSU, Marigona Beadini, koja je učestovovala u otmici direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića i maltretiranju okupljenog srpskog naroda u Kosovskoj Mitrovici, samo tri dana ranije je na svom Fejsbuk profilu veličala veliku Albaniju.

foto: Printscreen

Naime, kada su beogradski mediji objavili njen identitet, ona je ugasila sve profile na društvenim mrežama.

Poslednja njena objava je od pre tri dana, kada je objavila fotografiju ratnika iz antičkog doba uz natpis Ilirija, koji se u antičko doba koristio za zapadni deo Balkana.

Međutim, ispod tog natpisa stoji rečenica "Ovde sam od početka vremena, biću i kada se završi!".

Naime, ekstremista koji insistiraju na stvaranju velike Albanije zagovoraju teoriju da su Albanci potomci starih Ilira, navodno jedinih starosedeoca Balkana.

Beadini je inače bliska prijateljica Ramuša Haradinaja i, kako se navodi, nekadašnja bokserska šampionka.

- Marigona je predstavljala Kosovo na međunarodnim takmičenjima u boksu i karateu, nakon čega je odlučila da se pridruži ROSU - navodi se u teksu "bota.sot".

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) 5 DOKAZA DA JE ROSU OBIČNA NAORUŽANA BANDA A NE OZBILJNA SPECIJALNA JEDINICA: Evo ključnih grešaka koje su napravili prilikom hapšenja Đurića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track